Novice

V reprezentanci 7 Trebanjcev

Tokrat je za trebanjske rokometaše na sporedu reprezentančni premor zaradi EHF tedna, a članska ekipa ne počiva. Že prihodnjo nedeljo jo čaka pomembna prvenstvena tekma z Mariborom. Reprezentančne obveznosti pa ta teden čaka kar 7 Trebanjcev, od tega se v slovenski članski izbrani vrsti poleg videoanalitika nahajajo trije produkti trebanjske rokometne šole.

Tudi letošnje leto bo imel trebanjski klub kar nekaj reprezentantov. V slovenski moški članski reprezentanci bodo naše barve zastopali otroci kluba Miha Zarabec, Klemen Ferlin in povratnik Sebastian Skube, del strokovnega štaba pa bo tudi trener kadetske ekipe Tim Butkovec. Slovenske rokometaše v petek, 25. oktobra in nedeljo, 27. oktobra čakata dve pripravljalni tekmi, in sicer sprva z Nizozemsko, nato pa s Srbi.

Dino Hamidović bo zastopal trebanjske barve v bosanski reprezentanci.

Del bosanske reprezentance, ki bo v mesecu januarju prvič nastopila na evropskem prvenstvu v Avstriji, na Švedskem ter Norveškem, bo tudi Dino Hamidović. Slednji, ki igra na položaju levega zunanjega, bo ta vikend gostoval v Črni Gori in s slednjo odigral dve pripravljalni tekmi.

V slovenski mladinski reprezentanci se nahajata še en Trebanjec, in sicer Lan Grbić. Grbić letos igra zelo pomembno vlogo v članski ekipi, varovanci selektorja Saše Prapotnika pa bodo na Rogli med 22. in 24. oktobrom opravili krajše priprave.

Del strokovnega štaba mlajše kadetske rokometne reprezentance je Mitja Jerlah, katerega prihodnji teden (29. in 30. oktober) čakata uvodna pregledna treninga vseh kandidatov za reprezentanco.

Fantje, vso srečo v reprezentanci!

SLOVENSKA MOŠKA ČLANSKA REPREZENTANCA:
Petek, 25. oktobra, ob 19.00 (Hardek, Ormož):
Slovenija – Nizozemska – Miha Zarabec, Sebastian Skube, Klemen Ferlin, Tim Butkovec

Nedelja, 27. oktobra, ob 17.30 (Lukna, Maribor):
Slovenija – Srbija – Miha Zarabec, Sebastian Skube, Klemen Ferlin, Tim Butkovec

BOSANSKA MOŠKA REPREZENTANCA:
Petek, 25. oktobra, ob 19.00:
Črna Gora – BIH – Dino Hamidović

Sobota, 26. oktobra, ob 17.00:
Črna Gora – BIH – Dino Hamidović

SLOVENSKA MOŠKA KADETSKA REPREZENTANCA:
Torek, 22. oktobra – Četrtek, 24. oktobra:
PRIPRAVE NA ROGLI – Lan Grbić

 

SLOVENSKA MOŠKA MLAJŠA KADETSKA REPREZENTANCA:
Torek, 29. oktobra in sreda, 30. oktobra:
PREGLEDNI TRENING V IVANČNI GORICI IN ŠKOFJI LOKI – Mitja Jerlah

PODPRI NAS NA TEKMI Z MARIBOROM: