Novice

V Celju drago prodali kožo

Sreda, 26.3.2014; Rokometaši Trima smo se dobro in dolgo časa upirali Celjanom in na koncu izgubili z 30:25.

RK Celje Piv. Laško : RK Trimo Trebnje  30 : 25  (17:13)

RK Celje Piv. Laško: Lesjak, Marguč 10(5), Žuran, Janc, Razgor, Ranevski, Skube 4, Skok, Miklavčič 1, Slišković 3, Zelenović 5, Žabić 1, Bundalo, Mačkovšek 2, Lekai 1, Žvižej 3.

RK Trimo Trebnje: Femec, Radelj 2, Murčehajić 6(2), Ratajec 6(2), Ferlin (15 obr), Skol, Sušin 3, Udovič, Ferkulj 4, Grandovec T., Florjančič 4, Brana.

Rokometaši Trima smo pripotovali v Celje neobremenjeni in le z 12 igralci. Trije mladinci/kadeti so odšli na finale srednješolskega prvenstva, zaradi bolezni je manjkal Rojc. Klub temu smo se dobro upirali favoriziranim domačinom. Celjani so povedli z 2:0, nato pa smo izenačili in nekajkrat povedli za gol (3:4, 4:5), nato pa še dvakrat za dva gola (6:8, 7:9). Nato so Celjani uspeli realizirati nekaj naših napak in izenačili. Proti koncu polčasa je le prišla do izraza razlika v kvaliteti, Celjani so ušli na +4.

V drugem polčasu smo poizkušali biti zopet konkurenčni. To nam je kar uspevalo in Celjani so vodili za maksimalno 5 zadetkov. Trimo je ob tej razliki ustvaril ravnotežje in ni popuščal. Nasprotno, Trimovci smo se približevali in dihali za ovratnik Celjanom. V 49. minuti smo se uspeli z golom Murčehajića približati le na dva gola zaostanka in končnica je bila kolikor toliko odprta. Celjani so nato le zbrali svoje vrste in niso dovolili presenečenja. Povedli so za 4 in tekmo varno pripeljali do konca. Na koncu smo izgubili za 5 zadetkov, a pustili dober vtis. Zelo dobro tekmo je zopet imel Ferlin, ki je branil odlično, odsotnost Rojca pa je zelo dobro izkoristil Murčehajić, ki je bil skupaj z Ratajcem tudi prvi strelec Trima.

RK Trimo Trebnje