Novice

V borbeni tekmi nam na koncu ni uspelo zmagati

Nedelja, 14.2.2016; Rokometaši Trima so po hudem boju na koncu morali priznati premoč domačinom iz Ribnice. Potem, ko je bila tehtnica nagnjena zdaj na eno, zdaj na drugo stran, nam je na koncu zmanjkalo tudi malo športne sreče.

RD Riko Ribnica : RK Trimo Trebnje  34 : 32 (17:17)

RD Riko Ribnica: Leban 7, Fink 1, Čelmans, Grebenc 4, Knavs, Henigman 2, Skušek 10(3), Pucelj 4, Nosan 5, Klarič, Kljun, Perovšek, Batinič, Atanasov, Košmrlj 1.

RK Trimo Trebnje: Djurdjevič, Florjančič 5, Murčehajič, Grandovec T. 4, Skol 1, Kotar 5(3), Sušin 1, Željko, Potočnik 8, Udovič 2, Sašek 6, Pernovšek, Grandovec M., Mlakar, Brana (4 obr), Urbič (5 obr).

Tekmo smo dobro začeli in imeli rahlo pobudo. Vodili smo za gol ali dva in imeli pobudo. Domačini se niso predajali in sredi polčasa so izid uspeli izenačiti. Nato je sledil naš odgovor in kmalu smo povedli celo za 3 zadetke. Domačini so zopet pritisnili in se približali. V 25. minuti so po 1:0 ponovno povedli (15:14), do polčasa pa smo se razšli poravnani.

Drugi polčas smo začeli bolje in povedli za 3 (20:17). Nato je sledilo naše slabše obdobje in domačini so rezultat obrnili v svojo korist. Povedli so za zadetek, nato pa smo do 46. minute spremljali izenačeno tekmo. Domačini so nam nato ušli na tri zadetke, največ pa vodili tudi za 4 (32:28, 55. minuta). Prisiljeni smo bili v spremembo obrambe, ki je obrodila sadove. Uspeli smo se približati na le gol zaostanka 2 minuti do konca. Priložnost za izenačenje žal nismo izkoristili, nato pa po dobri obrambi 20 sekund do konca dobili ponesrečen gol, ki je pomenil zmago domačinov. Z igro pa smo lahko zadovoljni in s takim pristopom bomo nevarni vsem ekipam v ligi.

ekipa-predstavitev

RK Trimo Trebnje