Novice

Turnir mini rokomet v Zasavju

V soboto 27. 5. 2017, smo se mladi rokometaši RK Trimo Trebnje udeležili tradicionalnega turnirja v mini rokometu, Zasavje Cup 2017. Turnir je potekal v dvorani Dolanka v Dolu pri Hrastniku. Na turnirju smo sodelovali z dvema ekipama dečkov, v kategoriji letnikov 2007. Sestavili smo dve mešani ekipi iz fantov, ki trenirajo mini rokomet v Trebnjem, Nemški vasi in Dobrniču. V naši kategoriji je nastopalo 24 ekip iz Slovenije, Hrvaške in BIH.

Obe ekipi sta se v skupinskem delu odlično odrezali in se tako uvrstili med 6 najboljših. Prva ekipa  se je uvrstila na mesta od 4. do 6., druga pa se je uvrstila v finale treh najboljših in osvojila 3. mesto. Pohvalimo lahko tudi Anžeta Redka, ki se je uvrstil med najboljšo peterko turnirja.

Fantje so pridobili novo izkušnjo, ki jim bo pomagala v prihodnosti. Oba trenerja (Miloš Djurdjević in Uroš Udovič), pa sta bila zadovoljna s prikazanim in predvsem s tem, da so fantje uživali na turnirju.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”262″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”150″ thumbnail_height=”112″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”28″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]