Novice

FOTO: Trimo visoko zmagal proti Krškemu

Petek, 19.9.2014; Rokometaši Trima so tekmo vzeli dovolj resno in zabeležili visoko zmago. Končni rezultat se je glasil 34:19(12:9).

RK Trimo Trebnje : RK Krško    34 : 19 (12:9)

RK Trimo Trebnje: Jelovčan (5 obr), Zaplotnik 3(1), Femec, Skol 4(3), Kotar, Sušin 4, Željko 1(1), Baznik 2, Potočnik 2, Udovič 4(1), Sašek 5, Ferkulj 2(1), Grandovec T. 4, Florjančič 3, Brana (8 obr), Urbič (9 obr).

RK Krško: Zorič 1, Dragan, Romih, Glaser, Ban 1, Sobotič 5, Žitnik (8 obr), Ferlin, Bogovič, Kastelic 1, Vrečar 2, Sintič 6(2), Sendelbah, Zoran 3, Poznič, Kozole.

Trimovci smo tekmo vzeli dovolj resno in kmalu povedli z 4:1. Nato se je rezultat vseskozi gibal okrog 5, 6 golov razlike. Naredili smo nekaj napak, zato se nismo odlepili na višjo razliko. Zelo dobro je branil Brana (8 obramb v prvem polčasu), zaustavil tudi dve sedemmetrovki. Ko bi tekmo že lahko dokončno zlomili, smo zgrešili par strelov in zgubili par žog. Tako se je Krško uspelo približati na nevarnih -3 na polčasu.

Med odmorom smo se zbrali in odločno nadaljevali. Čeprav so najprej zadeli Krčani in prišli le na -2, je nato na igrišču obstajala le ena ekipa. Jelovčan je v golu zamenjal Brano in tudi on zaklenil gol, v napadu in protinapadu pa smo bili tokrat veliko bolj zbrani. Razlika je naraščala in kmalu smo lahko (zopet) zamenjali nekaj nosilcev igre. Povedli smo za 9 zadetkov ko je na igrišče praktično prišla mladinska ekipa. Rezultat pa se tu ni ustavil, tudi ostali igralci so držali tempo in z dobro obrambo omogočali protinapade. Na gol je stopil še kadetski reprezentant Urbič in branil odlično (tudi kar tri sedemmetrovke, skupaj 9 obramb). Svoje prve članke gole v prvi ligi sta zabila Željko in Zaplotnik, razlika pa je bila tudi že 16 golov. Pohvale celotni ekipi, igralo je vseh 16 igralcev in upravičilo svojo vlogo.

RK Trimo Trebnje