Novice

FOTO: Trimo se je dobro upiral državnim prvakom

Nedelja, 16.3.2014; Rokometaši Trima smo začeli končnico za prvaka. Pričakovano smo izgubili, vendar prikazali dobro igro.

RK Trimo Trebnje : RK Gorenje    21 : 26 (10: 10)

RK Trimo Trebnje : Femec, Radelj 3, Murčehajić 2(1), Ratajec 2(1), Čeh, Ferlin (11 obr), Skol, Kotar 1, Sušin 1, Baznik, Rojc 2, Ferkulj 2, Grandovec T. 5, Florjančič 3, Brana (2 obr), Urbič (1 obr).

RK Gorenje: Taletović, Cehte 2, Medved, Burić, Berglez, Skube 8(1), Golčar 3, Šoštarič 5, Papež, Vrečar, Dobelšek 1, Gams 2, Nosan 1, Oštir, Dujmovič 2, Bećiri 2.

Trimovci smo lepo odprli tekmo in povedli (3:0, 5:2). Odlično je deloval razigrani napad, na golu je bil praktično nepremagljiv Ferlin. Nato nismo izkoristili nekaj lepih priložnosti in Gorenje je izenačilo (7:7). Ko so gostje povedli, je bilo za pričakovati povečanje razlike. A Trimo se še ni predal. Kmalu smo izenačili in bili enakovreden tekmec. Proti koncu polčasa smo zopet povedli za dva (10:8) in zdelo se je, da bomo dobili polčas. Nato pa je zopet prišlo do nekaj napak in Gorenje je ob zvoku sirene polčasa izenačilo.

Drugi polčas so gostje bolje odprli in kmalu povedli za 3 (10:13). Uspeli smo se dvakrat pribižati, nato pa so Velenjčani izkoristili premoč in povedli za 7 (13:20). Tako so tekmo praktično odločili. Trimo je igral z vsemi igralci v zapisniku in se ni predajal. Približali smo se na 5 zadetkov razlike (19:24) in imeli še priložnost zmanjšati razliko, a zaradi različnih faktorjev nam to ni uspelo. Gorenje je na koncu zasluženo zmagalo, Trimovci smo se dostojno upirali in prikazali lepo igro. S takim tempom in pristopom moramo nadaljevati in prišla bo tudi kakšna zmaga. Upamo, da bodo igralci iz klopi, tako kot proti Gorenju, dodali kocko v mozaik.

RK Trimo Trebnje