Novice

Trimo moral priznati premoč Celjanom

Sobota, 05.10.2013; Trimo se je pomeril še z tretjo ekipo, ki nastopa v evropskih pokalih. Tokrat smo (prvič) prepričljivo izgubili, potem, ko smo v zadnji četrtini zamenjali celotno postavo.

RK Celje Piv. Laško : RK Trimo Trebnje   36 : 17 (15:7)

RK Celje Piv. Laško: Lesjak, Blagotinšek, Mlakar 3, Marguč 7, Žuran 1, Janc 2, Razgor 3, Skube 2, Poteko 1, Skok, Praznik 3, Slišković 6, Potočnik, Zelenović 4, Žabić, Žvižej 4;

RK Trimo Trebnje: Korelec, Femec 1, Radelj 2, Ratajec 1, Čeh, Ferlin (9 obr), Skol 2, Sušin 2, Saje, Rojc 3, Udovič 1, Kristan, Ferkulj 4, Grandovec T. 1, Florjančič, Brana;

Celjani, ki so nastopili zelo motivirano in zavzeto, so že na začetku uspeli povesti za 4 (5:1). Uspeli so onesposobiti zunanjo linijo Trima, ki ni imela svojega dne. Težko smo prihajali do čistih situacij, delali smo veliko izsiljenih napak. Kljub vsemu smo nekaj časa ob dobrih obrambah Ferlina še lahko sledili Celjanom, a za kaj več v napadu nismo bili razpoloženi. Celjajni so uspeli povesti za 8 zadetkov (13:5), kar so obdržali vse do polčasa.

img_2278

V garderobi smo med polčasom poizkušali spremeniti določene stvari. Nekaj stvari so uspele, generalno pa se je pokazalo, da ne moremo ogroziti visoko vodstvo domačinov. Poizkušali smo do 40. minute, a razlika je znašala velikih 9 zadetkov (20:11). Nato smo se odločili dati priložnost tudi ostalim igralecem, ki manj igrajo. Tako smo zamenjali celotno postavo, ki pa tudi ni bila konkurenčna. Fantje so se sicer trudili, a razlika v kvaliteti je bila tokrat na strani domačinov. Končni rezultat je prinesel visok poraz, zaradi katerega pa nismo bili hudo potrti. Nasproti je prišel nasprotnik, ki je kvalitetnejši in z motivirano igro tudi zasluženo zmagal. Za nas pa sedaj prihajajo tekme v našem rangu, na katere se bomo maksimalno pripravili. Upamo, da se do naslednjega kroga vrnejo vsi poškodovani igralci, ki bodo zaostrili konkurenco.

RK Trimo Trebnje