Novice

wir:www.siol.net

Trimo iz gostovanja v Krškem s točko

Ponedeljek, 11.11.2013; Rokometaši Trima smo v Krškem remizirali po dveh različnih polčasih. Potem, ko smo dominirali v prvem, smo v drugem polčasu popustili.

RK Krško : RK Trimo Trebnje   25 : 25 (12:14)

RK Krško: Kozole, Sintič, Sikošek, Jazbec 1, Dular, Ban, Cerjak, Sobotič 4, Žitnik, Kučič 3, Dimc, Majerle 4, Čanžar 6(3), Koprivc 6, Zoran, Omerzel 1;

RK Trimo Trebnje: Korelec, Femec, Radelj 3, Murčehajić, Ratajec 7(2), Čeh, Ferlin (14 obr), Skol, Sušin, Rojc 4, Udovič, Kristan, Ferkulj 6(2), Grandovec T. 1, Florjančič 4, Brana;

Trimovci smo dobro začeli tekmo in takoj povedli za tri zadetke ( 1:4). Dobra igra se je nadaljevala, obramba je bila na nivoju, napad soliden, stekel je tudi protinapad. Razlika je narastla na +6 (4:10). Nato smo naredili nekaj tehničnih napak in dovolili Krškemu, da se približa. Slab konec prvega polčasa je prinesel približanje domačinov na samo dva gola zaostanka (12:14).

img_5032

Drugi polčas smo zopet dobro začeli ter se uspeli odlepiti na +4 (14:18). Nato so prišle krizne minute, ko smo v napadu naredili preveč napak, pa tudi obramba je šepala. Krško nas je ujelo in celo povedlo (20:19). Nato smo se le zbrali in odgovorili , a igralo se je gol za gol. Tekma se je bližala koncu, rezultat je bil izenačen. Po dobri obrambi smo povedli za zadetek in imeli napad za +2, a naredili napako. Krško je zopet izenačilo. Trimo je minuto in pol pred koncem uspel povesti. Krško je imelo napad v zadnji minuti, Trimo pa si je prislužil izključitev. Ob igralcu manj so Krčani uspeli izsiliti sedemmetrovko in jo tudi realizirati. Imeli smo še 13 sekund za zadnji napad, a ga nismo uspeli zaključiti. Delitev točk je bila pravična, ob drugačnih okoliščinah bi se dalo iztržiti tudi več.

RK Trimo Trebnje