Novice

FOTO in VIDEO: Trimo doma vnovič zmagal

Nedelja, 27.10.2013; Trimo je doma, težje kot kaže končni rezultat, premagal goste iz Izole. Tokrat so svoje dodali tudi igralci iz klopi, kar je bilo ključ do zmage.

RK Trimo Trebnje : RD Istrabenz plini Izola   25 : 18 (8:7)

RK Trimo Trebnje: Korelec 2, Radelj 2, Murčehajić, Ratajec 4, Ferlin (14 obr), Skol 3(3), Sušin 4, Saje (1 obr), Baznik 1, Rojc 5, Udovič 1, Kristan, Ferkulj 1, Grandovec T. 1, Florjančič 1, Brana;

RD Istabenz plini Izola: Gregorič, Jurič 1, Jelovčan J. 2, Vidali 2, Božič 6(2), Kojić, Bubnič, Brečko 2, Čosić 3, Markovič, Jelovčan R. (11 obr), Redžić, Vukovič 1, Smolnik 1, Kević (2 obr), Vidic;

Rokometaši Trima doma nadaljujejo z uspešnimi predstavami. Tokrat je bil začetek tekme ovekovečen z majicami domače ekipe v podporo Maju Grandovcu, ki si je v četrtek na treningu izpahnil ramo. Dodaten motiv, da smo igrali še za Maja, se je poznal. Obramba je delovala zelo dobro, v  napadu pa smo igrali v rahlem krču. Povedli smo z 3:0 in vodili skozi cel polčas. Žal se nismo uspeli odlepiti na več zadetkov razlike zaradi malo slabše realizacije. Izolanom smo dovolili priključek. Najbližje so bili prav ob koncu polčasa, ko so imeli napad za izenačenje, a ga niso realizirali.

Drugi polčas je tako prinesel odprto tekmo. Gostje so uspeli kmalu izenačiti (9:9) in zapretili tudi z vodstvom. A smo jim to preprečili. Povedli smo za dva zadetka (11:9) in imeli priložnost za +3, a neuspešno. Gostje so se zopet vrnili v igro (12:12), v 45. minuti pa je bil izid 14:13 za Trimo. Nato je v igro Trima vstopilo nekaj igralcev iz klopi. Murčehajič je lepo vodil ekipo, Skol je zabijal sedemmetrovke, obramba je postala granitna. Trimo je se razletel po igrišču in v 10 minutah naredil delni izid 8:0 (22:13). Tekma je bila tako odločena, zato se je lahko zamenjala celotna postava. Vsi so izkoristili svojo priložnost, svoj prvi članski gol v prvem nastopu pa je dosegel Filip Baznik, ki je zelo dobro igral tudi v obrambi. Z zmago nam je padlo veliko breme iz ramen, čakajo pa nas zelo zanimive in hkrati že odločilne tekme sezone. Tako v pokalu (6.11. v Škofji Loki), kot tudi v prvenstvu.

RK Trimo Trebnje

[do action=”youtube-video” povezava=”t_z48B5_Yhk”/]