Novice

VIDEO in FOTO: Trimo dobro igro kronal z zanesljivo zmago

Sobota, 14.9.2013; Trimo je prikazal še eno lepo partijo, ki je bila kronana z visoko zmago. Vodili smo od prve do zadnje minute in nasprotniku nismo dovolili niti kančka upanja na uspeh.

RK Trimo Trebnje : MRK Krka  25 : 19 (13:9)

RK Trimo Trebnje: Femec, Radelj 2(1), Murčehajić 1, Ratajec 6(3), Čeh, Ferlin(16 obr), Skol, Sušin 3, Saje(2 obr), Rojc 3, Udovič, Ferkulj 3, Grandovec M., Grandovec T. 5, Florjančič 2, Brana (2 obr).

MRK Krka: Jurečič 2, Suholežnik 1, Lavrič, Didovič 1, Okleščen 2, Špende 2, Štangelj, Svetelšek 5(2), Irman, Grubar, Jakše 2, Borovnik 2, Cvikl 1, Zaponšek, Adamčič, Klobčar 1.

Trimo je z nestrpnostjo pričakoval prvo domačo tekmo, kjer je bilo nujno potrebno zmagati za ohranitev visokih ciljev. Tekmo smo začeli odločno in že na začetku povedli (3:1, 6:2). Gostujoča ekipa je dokaj hitro zahtevala minuto odmora, kajti Trimovi igralci so bili zelo razpoloženi. Odlično je branil Ferlin in pokazal, da ima reprezentančni potencial. Ostali igralci so super igrali v obrambi in kolektivno v napadu. Nevarnost je pretila z vseh stani, Trimo je čvrsto držal vodstvo 5 do 6 golov. Do polčasa smo naredili nekaj manjših napak, a nemogoče je držati tempo igre na vrhunskem nivoju ves čas. Polčas smo zaključili z štirimi goli plusa (13:9).

[singlepic id=3550 w=320 h=240 float=left]

V odmoru je bil dogovor, da ne popuščamo, ampak le še dodajamo. Fantje so se držali dogovora, do potankosti so izpolnjevali svoje naloge, nasprotnik je bil prečitan. Hitro smo povedli za 9 golov (21:12) in tekma je bila praktično odločena. Razpoloženi so bili vsi igralci Trima, priprava na tekmo je bila izredna in rezultat je bil tu. Do konca so pri Trimu igrali vsi igralci (razen poškodovanega Grandovec Maja) in uspešno dokončali delo. Zmaga na koncu z šestimi zadetki razlike je bila zaslužena, Krka pa potolčena nad pričakovanji. Po tekmi je trener domačinov Roman Šavrič izjavil: “Na tekmo smo se cel teden intenzivno pripravljali. Do potankosti smo analizirali tekmeca in jim že v osnovi preprečili možnost enakovrednega boja. Čestitam našim igralcem in strokovnemu štabu za dobro opravljeno delo, za veliko mero športne inteligence in veliko željo po uspehu. Čuti se, da se igralci identificirajo s klubom in to nam daje dodatno moč”.

[do action=”youtube-video” povezava=”Otz6JY9ABnM”/]

[nggallery id=113]

RK Trimo Trebnje