Novice

Trimo blizu senzacije v pokalu

Trimo je odigral odlično tekmo in bil blizu senzacije, da bi izločil aktualne prvake iz pokalnega tekmovanja. Začetek tekme je dal slutiti, da bi bili lahko priča izenačeni tekmi. Rezultat je bil večkrat izenačen, igralo se je gol za gol. Nato so Velenjčani izkoristili svojo premoč in povedli za 3 (5:8). Kazalo je, da se bodo odlepili in mirno tekmo peljali do konca. A se domačini s tem niso strinjali in uspeli izid izenačiti in z delnim izidom 6:0 celo povesti za 3 (11:8). Igralo se je zelo borbeno, želja po uspehu je bila na obeh straneh. Trimo je uspel držati vodstvo do rezultata 13:10, nato pa je Gorenje z rotacijo igralcev uspel zadržati tempo, katerega Trimo ni uspel. Gostje so izenačili na13 inujeli priključek, polčasa pa so uspeli zaključiti z minimalno prednostjo. Pri domačih se ni poznala odsotnost Ferlina (odlično je branil Brana) in Rojca, vprašanje pa je bilo, ali lahko zdržimo še drugi polčas.

Tudi drugi polčas se je začel podobno kot prvi. Rezultat je bil večkrat izenačen, igrala se je dobra tekma, gledalci so se prebudili. Nato sta sodnika v 36. minuti prekinila tekmo in zahtevala odstranitev enega domačega navijača. Tekma je bila po nepotrebnem prekinjena za 5 minut, posledica pa je bila še bolj vroča tekma. Ko so se strasti umirile, smo lahko zopet spremljali dobro in korektno tekmo, ki ni rabila dodatnih vložkov. Vzdušje, ki so ga pripravili domači in gostujoči navijači je bilo odlično in brez incidentov. Tekma je postala vse bolj napeta, saj se Velenjčanom ni uspelo odlepiti. Trimo je uspel parirati gostom (v vratih je dobro branil Saje) do rezultata 24:24, nato pa je kazalo na uspeh gostov. Povedli so za 3 (27:30) in kazalo je, da je tekma odločena. Vendar se je Trimo zopet vrnil v igro in uspel izenačiti na 30. Zadnje minute so bile razburljive, prednost enega zadetka so imeli gostje. Trimu je ostal zadnji napad, ki so ga ob vstopu 7 igralca (namesto vratarja) preko Skubeta uspeli realizirati.

RK TRIMO TREBNJE : RK GORENJE       *37:39 (32:32, 16:17)

* po podaljšku

RK Trimo Trebnje: Korelec 3, Femec, Lukanc, Radelj 9, Paladin 2, Ratajec, Ferlin, Skol, Sušin 5, Saje (7/2 obr), Florjančič, Zoran, Skube 11(2), Grandovec 1, Garcia 6(1), Brana (9 obr)

 

RK Gorenje: Gajić (17 obr), Melić 7(4), Medved 1, Bezjak 5(1), Pucelj 1, Dolenec 7, Cingesar, Taletovič, Cehte 7, Miklavčič 1, Golčar, Gams 2, Gaber 6, Bajram 1, Dobelšek 1

 

Odlična tekma se je torej nadaljevala z podaljškom 2 x 5 minut. Tudi tu se je igralo izenačeno gol za gol do rezultata 35:35, nato pa so gostje le uspeli kronati premoč in uspeli zmagati. Če bi bil rezultat drugačen, ne bi bilo nezasluženo. Vedar je potrebno čestitati obema ekipama za odlično tekmo, navijačem za dobro vzdušje in želimo si le še več takih tekem. Trimo je pustil dober vtis, upajmo da bo tako tudi na prihajajoči tekmi v soboto, ko prihaja ekipa Jeruzalema iz Ormoža.

Galerija slik

[do action=”youtube-video” povezava=”L-dSXpMSpKE”/]