Novice

Trebanjca zaustavila Trebanjce

Sreda, 15.10.2014; Rokometaši Trima smo morali priznati premoč rokometašem Gorenja, pri katerih sta blestela bivša igralca Trima. Poraz z 7 zadetki je realen, razočaranje ni veliko.

RK Trimo Trebnje : RK Gorenje   23 : 30 (11:15)

RK Trimo Trebnje: Jelovčan (3 obr), Zaplotnik, Femec, Radelj 3, Skol 2(1), Sušin 3, Željko, Baznik, Potočnik 1, Udovič 4(1), Sašek 4, Ferkulj 1, Grandovec T. 1, Florjančič 4.

RK Gorenje: Božović, Medved 3, Burić S. 3, Burić B., Szyba 2, Skube 5(3), Ferlin (20 obr, 3 x 7m), Golčar 1, Šoštarič, Papež 4, Kleč 2, Gams 2, Zaponšek, Nosan, Dujmovič 8, Bečiri.

Rokometaši Trima smo tekmo začeli borbeno. Tekma je bila na začetku odprta, gostje so vendarle imeli pobudo in prednost 2 zadetkov. Že na začetku tekme je izstopal Ferlin, ki je branil veliko čistih situacij. To je gostom prineslo malo bolj občutno prednost 4 zadetkov. Poizkušali smo na vse načine, da bi se približali, tudi z več rotacij, a ni šlo. Polčas smo tako končali z 4 zadetki zaostanka, ki še ni prinašala mirne tekme.

V drugem polčasu smo si želeli čim dlje parirati gostom. N azačetku se je igralo gol za gol, Gorenje je ohranjalo 4 do 5 zadetkov prednosti. Nato smo se uspeli približati na tri zadetke in začutili smo priložnost za še več. A zopet nas je zaustavljal Ferlin, v napadu pa je Skube pametno vodil igro in gostje so pobegnili na +6. Poizkusili smo z raznimi menjavami in spremembo načina obrambe, a nam ni uspevalo. Gorenje je rutinirano držal varno razliko, mi pa do konca tekme nismo uspeli priti pod -5. Na koncu je poraz zaslužen, zmagala je boljša ekipa. Mi pa smo se borili po najboljših močeh, za kaj več pa trenutno nismo sposobni. Tako bomo misli hitro preusmerili na naslednjo tekmo, ki bo naslednjo soboto zopet v Trebnjem, ko gostimo Krko. Vmes pa bomo odigrali še pokalno tekmo s tretjeligašem RK Pomurje v Murski Soboti.

RK Trimo Trebnje