Novice

Tokrat smo gostili rokometaše Krke

Četrtek, 14.8.2014; Na tretji trening tekmi smo se pomerili z rokometaši Krke in tekmo dobili z rezultatom 32:24 (18:10).

Tudi na tej tekmi smo začeli z novo postavo, da preverimo vse možnosti, ki jih imamo. Začetek tekme je bil izenačen, iniciativo so imeli gostje, katere smo lovili. Nato se je kmalu vzpostavilo ravnotežje, različne menjave na obeh straneh pa so prinesle rezultatsko prednost Trimu, ki je pobegnil na varno razliko. Obramba je dobro delovala in omogočala hitre protinapade, ki so do polčasa prinesle razliko 8 golov.

V drugem polčasu smo igrali podobno kot na začetku. Še naprej smo igrali dobro obrambo, v napadu pa je prisotno še malo preveč izgubljenih žog. Hitri protinapadi pa so nam še naprej omogočali povečanje razlike (+11) in tako se je gibal celotni drugi del. Na koncu so priložnost dobili vsi igalci, večina se je tudi vpisala v listo strelcev. Največ zadetkov za Trimo so dosegli Florjančič 7 ter Skol, Sušin in Murčehajič po 4, dobro sta branila oba vratarja Brana in Jelovčan, ki sta skupno zbrala 16 obramb.

Naslednja tekma sledi že v petek, 15.8.2014 ob 18:30, ko gostimo avstrijski Ferlach.

RK Trimo Trebnje