Novice

Starejši dečki in četrtfinale šolskega tekmovanja

SDA so v četrtfinalni skupini D odigrali že 3 tekme.

 

V petek 25.1. smo odigrali tekmo v Trbovljah proti Rudarju in zanesljivo zmagali z rezultatom 30:19. z dobro igro so fantje dvome o zmagovalcu razblinili že do polčasa, ki smo ga dobili z rezultatom 16:8. Tudi v drugem polčasu so se fantje izkazali in na koncu zasluženo visoko zmagali. Tekmo je zaradi bolezni trenerja Radelj M. uspešno vodil Šavrič Roman.

Za Trimo so igrali: ZAKOŠEK TIT, KOBLAR URBAN, NOVAK VID, SMOLIČ DAVID 7, GOREC DAVID, HOČEVAR ANDREJ, SMOLIČ ALEKSANDER, KOTAR PETER 3, PUŠLAR MATEVŽ 3, BARTOLJ SAMO 1, KOLENC FILIP 2, PIKELJ MATEVŽ 11, KUZMANOVIČ ALEKSANDER 2, ŠENICA JAN 1.

 

V sredo 6.2. smo v Trebnjem igrali proti RK Celje Pivovarna Laško in izgubili z rezultatom 23:31. Fantje so se favoriziranim Celjanom dobro upirali 40 minut, ko smo zaostajali za 2 zadetka. Kasneje so nam pošle moči, kar je posledica bolezni nekaterih igralcev, tako da so nasprotniki do konca tekme povečali prednost in zasluženo zmagali.

Za Trimo so igrali: ZAKOŠEK TIT, SLAVIČ DOMEN, SMOLIČ DAVID 3, GOREC DAVID, HOČEVAR ANDREJ, KOTAR PETER 1, PUŠLAR MATEVŽ 3, BARTOLJ SAMO, KOLENC FILIP 2, PIKELJ MATEVŽ 7, PATRIK METELKO, KUZMANOVIČ ALEKSANDER, ŠENICA JAN 2.

 

V nedeljo 10.2. pa smo gostovali v Slovenj Gradcu, ter tesno izgubili z rezultatom 25:26. Po zelo dobrem prvem polčasu, ki smo ga dobili z rezultatom 13:11 smo bili do konca tekme v igri za zmago. Na koncu smo bili malo nespretni in zato smo morali domačinom čestitati za tesno zmago. Fantje so prikazali dobro, borbeno igro in priložnost za revanšo bo prišla že kmalu po počitnicah.

Za Trimo so igrali: ZAKOŠEK TIT, GRABLJEVEC ROK, SLAVIČ DOMEN, SMOLIČ DAVID 5, HOČEVAR ANDREJ, KOTAR PETER 1, PUŠLAR MATEVŽ 3, BARTOLJ SAMO, KOLENC FILIP 2, PIKELJ MATEVŽ 12, PATRIK METELKO, KUZMANOVIČ ALEKSANDER 4, ŠENICA JAN 3.

 

 

Četrtfinale šolskega tekmovanja za starejše učence.

V torek 12.2. je v Trebnjem potekalo četrtfinale za starejše učence. Poleg domače šole so nastopali še učenci OŠ Šmartno pri Litiji in OŠ Stična. Naši fantje so premagali obe nasprotni ekipi in sicer OŠ Šmartno z rezultatom 27:18, ter OŠ Stično z rezultatom 20:16. To pomeni, da so se učenci uvrstili v polfinale, se pravi med najboljših 9 osnovnih šol v Sloveniji. Vsi igralci so tudi člani RK Trimo Trebnje. V ekipi smo imeli tudi najboljšega strelca turnirja, to je bil s 13. goli Matevž Pikelj. Vsem igralcem iskreno čestitamo in želimo veliko uspeha tudi v nadaljevanju tekmovanja.

Za OŠ Trebnje so igrali: ZAKOŠEK TIT, KOBLAR URBAN, SMOLIČ DAVID, GOREC DAVID, HOČEVAR ANDREJ, SMOLIČ ALEKSANDER, KOTAR PETER, PUŠLAR MATEVŽ, BARTOLJ SAMO, PIKELJ MATEVŽ, KUZMANOVIČ ALEKSANDER, GAZVODA MATJAŽ, SLAVIČ DOMEN, METELKO PATRIK.