Novice

Sprejem mlajših selekcij pri županu

Mlajše selekcije rokometnega kluba Trimo Trebnje, ki so letos dosegle izjemne rezultate je sprejel župan Trebnjega skupaj z direktorico generalnega sponzorja ga. Tatjano Fink.

Rezultati mlajših selekcij kluba so bili letos najboljši v zgodovini kluba. Mlajši dečki A in starejši dečki B so bili državni prvaki, starejši dečki A in mladinci pa državni podprvaki. Zaradi tega so si zaslužili sprejem pri županu in direktorici generalnega sponzorja Trima d.d. ga. Tatjani Fink. V uvodnih predstavitvah sta imela besedo sekretar in predsednik kluba Roman Šavrič in Anton Janc, ki sta poudarila velik prispevek vseh trenerjev v klubu ter pomen vložka Občine Trebnje in podjetja Trimo d.d. Nato sta besedo dobila že župan Trebnjega g. Alojzij Kastelic in ga. Tatjana Fink. Župan je pohvalil delo kluba in pomen ukvarjanja s športom mladih, direktorica Trima pa je bila ponosna, da v Trebnjem rastejo ambiciozni in uspešni mladi ljudje in jim dala spodbudo, da se ne ustrašijo uspeha.

Maljše selekcije RK Trimo Trebnje so nato dobile simbolična priznanja, trenerji ekip (Marko Mežnaršič, David Lipoglavšek in Alojz Radelj) pa so se zahvalili za sprejem in povzeli vtise sezone, ki jo bo težko ponoviti.

[nggallery id=5]