Novice

Sezono začeli z porazom

Sobota, 5.9.2015; Rokometaši Trima smo novo sezono pričeli s porazom. V Kopru smo izgubili z rezultatom 31 :26.

RD Koper 2013 : RK Trimo Trebnje  31 : 26 (15:13)

RD Koper 2013: Ponikvar, Grzentič 5, Vlah 2, Krečič 8, Matijaševič, Gašperšič, Vran, Moljk, Gorela 2, Zugan 2, Rapotec 7(1), Smolnik 2(1), Sokolič, Marič, Ravlija, Bratkovič 3(2).

RK Trimo Trebnje: Djurdjevič 1, Florjančič 3, Vencelj, Skol 6(4), Kotar, Sušin 3, Željko, Udovič 4, Sašek 2, Grandovec M., Mlakar, Grandovec T. 7, Mikec, Brana (2 obr), Urbič (6 obr).

Tekmo smo začeli bolje in povedli z rezultatom 3:0. Nato smo sami dovolili domačinom, da so se priključili, medtem ko nismo izkoristili kar nekaj čistih priložnosti. Tako so nas domačini ujeli na 5:5. Nato se je igrala izenačena tekma. Slabše smo odigrali v obrambi, brez potrebne čvrstine. Domačini so zato rahlo pobegnili in na polčas odšli s prednostjo dveh golov.

Drugi polčas smo začeli zelo slabo. Veliko napak v napadu in obrambi in domačini so nam hitro ušli na +5 (19:14). Pomagala ni niti minuta odmora. Obramba je bila preslaba za ujetje priključka. V napadu smo delno popravili igro, obramba pa ni in ni delovala. Koper je zasluženo visoko povedel (27:18) in tekma je bila zgubljena. Dobra končnica tekme ni popravila vtisa, čaka nas še veliko dela.

Po tekmi je trener Trima Roman Šavrič povedal:” Zaslužena zmaga domačih rokometašev. Mi smo bili enostavno preslabi v obrambi, v celi tekmi smo imeli le eno izključitev. Skupno smo zbrali le 17 prekrškov, toliko jih ponavadi zbere en sam igralec. Tudi v napadu smo zgrešili preveč čistih strelov. Težave, ki so se nam nabirale skozi pripravljalno obdobje, še nismo odpravili. Pošteno bomo zavihali rokave, čaka nas še 25 tekem, sezona bo še dolga. Že na naslednji domači tekmi pričakujem drugačno sliko.”

tevž

RK Trimo Trebnje