Novice

Sevničani boljši nasprotnik

Sreda, 23.10.2013; Rokometaši Trima smo izgubili tekmo 8. kroga v Sevnici, potem ko smo imeli v drugem polčasu zelo slab izkoristek v napadu.

RK Sevnica : RK Trimo Trebnje   25 : 19 ( 10:10)

RK Sevnica: Bratanovič, Flajs 5, Dražetič 9, Gorenjak 4, Brečko, Djurdjevič 1, Ošlovnik, Božič, Cigler, Kuhar, Brilej 2, Bezgovšek, Fižuleto 3, Pernovšek, Gjerek 1, Primožič;

RK Trimo Trebnje: Korelec 1, Femec, Radelj 2, Murčehajič 1, Ratajec 2, Čeh, Ferlin (14 obr), Sušin 4, Saje, Rojc 4, Udovič, Ferkulj 1, Grandovec M., Grandovec T., Florjančič 4, Brana;

Prvi polčas so se obe ekipi izmenjavali v vodstvu, bolje so začeli domačini (3:1), a smo jih Trebanjci kmalu ujeli in povedli (3:5). Tako so obe ekipi igrale v valovih, veliko napak je bilo na obeh straneh. Zopet je Sevnica prevzela pobudo in povedla (7:5), sledil je odgovor Trima, delni rezultat 4:0 je prinesel ponovni preobrat (7:9). Kot se je prvi polčas začel, se je tudi končal. Sevnica se je priključila, Trimo je zopet povedel, ob izteku sirene pa je iz 9m za izenačenje zadel Dražetič.

20130819_161612

Drugi polčas se je ponovno začel v valovih obeh ekip. Trimo je imel izjemno slabo realizacijo v napadu (izjema Florjančič), obramba z Ferlinom na čelu je bila dobra. tako se je uspela Sevnica odlepiti, mi pa smo imeli preveč zgrešenih strelov za priključek. Zgrešili smo preveč strelov iz zunanjih položajev (samo 3 goli iz 26 strelov), zgrešili smo tudi nekaj čistih situacij in 4 sedemmetrovke. Ob taki statistiki je bil poraz neizogiben. Časa za zalovanje ni veliko, saj že v nedeljo pričakujemo novo tekmo, ko v goste prihaja Izola.