Novice

SDA: V domači dvorani do zmage z Ribnico

Starejši dečki A RK Trimo Trebnje smo v soboto, 22. 10. 2016, v dvorani OŠ Trebnje odigrali tekmo 5. kroga z vedno neugodnim tekmecem iz Ribnice.

Po nervoznem začetku tekme in začetnem vodstvu gostov smo si priigrali vodstvo za 3 gole (5:2), nato pa so nas zaradi naših napak v napadu in slabe obrambe sredi polčasa gostje ujeli in rezultat je bil izenačen na 8. Po minuti odmora, ki jo je zahteval naš trener, smo se zbrali in si spet priborili prednost 3 golov, vendar tudi tokrat nismo bili dovolj zbrani, da bi šli na odmor s kaj več kot golom prednosti.

Tudi 2. polčas so gostje začeli z golom in tekma se je začela od začetka. S čvrsto igro v obrambi in zbranostjo v napadu smo sredi 2. polčasa že vodili za 6 golov. Prednost se je do konca tekme nižala, vendar zmaga  nikoli ni bila ogrožena.

Končni rezultat – 26:23.

RK Trimo Trebnje: M. Gaberc, O. Kovič, M. Rajk (13), T. Povše (5), T. Rezelj (1), G. Mlakar, M. Pangrc (3), K. Erman (2), R. Jevnikar, M. Mežan, Ž. Dular (1), J. Rakar (1), G. Gole, A. Kirm, B. Novak; trener: M. Radelj

G.G.

[singlepic id=7077 w= h= float=none]