Novice

SDA: Rače niso dovolile presenečenja

V nedeljo, 9. 4. 2017, smo igralci SDA RK Trimo Trebnje gostovali  v Račah.

Že v začetku 1. polčasa se je kazalo, da nismo pravi. Prehitro smo zaključevali napade in tudi v obrambi dovolili domačinom, da so sploh preko levega krila dosegali lahke gole in tako nekajkrat vodili za 2 zadetka. Ob koncu polčasa nam je uspelo izid izenačiti, na odmor pa smo odšli z golom zaostanka (13:12).

2. polčas smo začeli najprej z izenačenjem, po dobri igri v obrambi pa nam je uspelo celo povesti, potem pa so se spet prikradle nerazumljive napake in kar 2 naša igralca sta bila izključena. Ob izteku njune kazni je sledila nova izključitev na naši strani, ko so si domačini spet priigrali prednost 2 golov. Še vedno smo se poskušali pobrati in se vrniti v igro. Po doseženem izenačenju na 16 in minuti odmora, ki jo je zahteval naš trener, smo nerazumljivo padli v igri. V napadu se nismo držali dogovorjenega. Igra je bila raztrgana, vse preveč smo poskušali s samostojnimi akcijami in tudi obramba ni bila na mestu, kar so izkoristili potrpežljivi domačini, ki so iz napada v napad povečevali prednost in zasluženo zmagali.

RK Rače: RK Trimo Trebnje – 22:17.

RK Trimo Trebnje: M. Gaberc, O. Kovič, A. Kirm, T. Povše, M. Rajk, M. Pangrc, G. Mlakar, Ž. Vovk, J. Rakar, K. Erman, R. Jevnikar, T. Rezelj, Ž. Dular, A. Čulk, M. Mežan; trener: M. Radelj

G. G.

[singlepic id=7077 w= h= float=none]