Novice

SDA: Krka na domačem terenu pretrd oreh

Show RK Trimo Trebnje, SDA, sezona 2016/17V soboto, 3. 12. 2016, smo SDA RK Trimo Trebnje gostovali pri dolenjskem rivalu iz Novega mesta.

Že v uvodnih minutah so domačini povedli, mi pa smo jim sledili do rezultata 2:2. V nadaljevanju so prišle naše črne minute in domačini so z izjemno igro v obrambi in zanesljivimi streli v napadu ušli za 5 golov (8:3). Sledila je minuta odmora, ki jo je zahteval naš trener. Od nas je pričakoval zbranost in nepopustljivo igro, kar se je v drugem delu 1. polčasa tudi obrestovalo. Izjemno razpoloženim domačinom smo se uspeli približati na samo 2 gola zaostanka, Kljub temu so Krkaši polčas dobili za 3 (15:12).

Tudi v 2. delu tekme naša igra nikakor ni stekla. Ob glasni spodbudi s tribune je nekaj odličnih obramb prikazal naš vratar, da se nam je po zaostanku za 4 gole uspelo približati domačinom (17:15, 21:19). Ko je že kazalo, da smo ujeli pravi ritem, pa so se spet pojavile tehnične napake. Izgubljali smo dvoboje ena na ena, med nami pa tudi ni bilo igralca, ki bi povezal igro v napadu in dvignil borbenost v obrambi. Domačini so tako upravičeno zmagali, za nas pa je to tekma, ki jo je treba čim prej pozabiti.

Končni rezultat – 28:21.

RK Trimo Trebnje: M. Gaberc (2), O. Kovič, M. Rajk (5), T. Povše (3), G. Mlakar (4), T. Rezelj (1), G. Gole, K. Erman, M. Pangrc (3), Ž. Vovk (2), A. Čulk (1), R. Jevnikar, A. Kirm, M. Mežan, J. Rakar; trener: Marko Radelj

G.G.