Novice

Pričakovan poraz v Celju

Četrtek, 19.11.2015; Rokometaši Trima smo pričakovano izgubili tekmo v Celju. Na tekmi so priložnosti dobili vsi, trije dosegli prvi gol za člansko ekipo.

RK Celje Piv. laško : RK Trimo Trebnje   36 : 23 (15 :10)

RK Celje Piv. Laško: Lesjak, Blagotinšek 3, Ivić 1, Janc 7, Marguč 8(1), Poteko 4, Gajić, Zarabec 2, Dujmovič 1, Kodrin 3, Fižuleto 2, Patrianova 2, Dobelšek 1, Pešić 1, Dobaj, Žvižej 1.

RK Trimo Trebnje: Djurdjevič, Florjančič 6(3), Murčehajič 3, Vencelj (2 obr), Skol 8, Sušin 1, Željko, Sašek 2, Pernovšek 1(1), Mlakar 1, Grandovec T., Mikec 1(1), Brana (8 obr), Urbič (3 obr).

Rokometaši Trima smo tekmo pričakovano izgubili. Povedli smo z 1:0, nato pa so pobudo prevzeli domačini (4:1). Držali so prednost treh zadetkov, mi pa smo se kar dobro upirali. Veliko smo menjali že v prvem polčasu in to se ni poznalo na rezultatu. Sredi polčasa smo se še bolj približali, v 24. minuti pa le na gol zaostanka (10:9). Nato smo v končnici polčasa naredili nekaj napak in Celje je polčas dobilo z najvišjo razliko 5 golov (15:10).

Drugi polčas smo začeli z drugačno postavo. Odličnega Brano je zamenjal Urbič, na levem zunanjem je zaigral Sušin, na črti je bil Florjančič. Dolgo nismo več uspeli parirati boljšim in številčnejšim domačinom. Celje je dokaj kmalu povedlo za 10 zadetkov in tekma je bila odločena. Drugi del polčasa smo tudi mi izkoristili za vse menjave. Na koncu je bila razlika velika, a igra ni bila tako slaba. Mlakar in Mikec sta dosegla sploh prva gola v prvi ligi, prvi gol za Trimo v članski konkurenci pa je prispeval tudi Pernovšek.

kempo

RK Trimo Trebnje