Novice

Poraz v zadnji sekundi

Rokometaši Trima so v zaostali tekmi 15. kroga v zadnji sekundi izgubili srečanje v Izoli.

RD Istrabenz Izola : RK Trimo Trebnje   29 : 28 (14:16)

RD Istrabenz Izola: Gregorič, Jurič 3, Jelovčan 1, Božič 8, Kojić 1, Bubnjič, Čosič 8, Koštric, Redžič 1, Fidel 4, Dolenec 1, Smolnik 2, Ponikvar, Slobodnik, Kevič.

RK Trimo Trebnje: Korelec4, Femec, Lukanc, Radelj 1, Paladin, Ratajec 2, Ferlin (11 obr), Skol, Sušin 5, Saje, Florjančič 1, Rojc 4, Skube 6, Grandovec 2, Garcia 3, Brana.

 

Rokometaši Trima so v Izolo odpotovali rahlo oslableni. Zaradi pretresa možganov ni igral Paladin, po poškodbi kolena še ni čisto pripravljen Radelj, Alberto Garcia pa je na tekmo prišel med polčasem direktno iz letališča. V začetku se ni poznala oslabljenost ekipe. Tisti, ki so bili na igrišču, so se korektno borili in imeli tudi aktiven rezultat. V prvem polčasu sta se ekipi izmenično menjavali v vodstvu, nobena ekipa se rezultatsko ni odlepila. V zadnji minuti polčasa pa so trimovci uspeli v zadnji sekundi povesti za dva zadetka (14:16). Drugi polčas se je začel po željah Trima in vodstvo je narastlo na velikih +5 (14:19). Igra v obrambi je bila odlična, napad je stekel. Nato se je začenjala poznati kratka klop, za nameček pa je iz igre z razbito ustnico in nosom moral še Ratajec. Tako smo praktično ostali brez levega zunanjega in Izolani so to izkoristili. Uspeli so ujeti priključek in izenačiti. Nato se je odvila borba gol za gol, nobeden ni popuščal. V rahli prednosti so bili Izolani, Trimo pa je držal priključek. Nato je bil v 57. minuti zaradi ugovarjanja(?) izključen Skube, in Izolani so držali rezultatsko prednost. Kljub temu so se igralci Trima zbrali in uspeli 40 sekund pred koncem izenačiti. Domačinom je ostal zadnji napad, Trimo se je dobro branil. Nato je v zadnjih sekundah Božič praktično iz mrtvega kota presenetljivo uspel premagati Ferlina in točki sta ostali na Primorskem.

RK Trimo Trebnje