Novice

Po odličnem prvem polčasu premagali Sevnico

Sobota, 10.10.2015; Rokometaši Trima smo zelo oslabljeni po odličnem polčasu uspeli premagati Sevnico z izidom 27:23, potem ko smo na polčasu vodili že za 9 zadetkov.

RK Trimo Trebnje : RK Sevnica  27 : 23 (18 :9)

RK Trimo Trebnje: Djurdjevič 5, Florjančič 12(6), Skol, Kotar 5(2), Sušin, Željko, Udovič 2, Sašek 1, Pernovšek, Grandovec M., Mlakar, Grandovec T. 2, Mikec, Brana (5 obr – 14. min), Urbič (4 obr – 46. min)

RK Sevnica: Leben, Ranevski 5, Dražetič 4, Gorenjak 6, Brečko 4(3), Krnc 1, Zagode, Praznik, Brglez, Mrgole, Krnc, Grušovnik, Kuhar, Brilej, Bezgovšek 3, Kolman.

Tekmo smo začeli z kar spremenjeno postavo. Zaradi poškodb namreč niso bili optimalni Skol, Sušin, Kotar in Brana. Kotar je le stisnil zobe in odigral odlično tekmo. Na levem krilu je začel Florjančič, desno Udovič. Cel prvi polčas smo odlično igrali v obrambi in tudi v napadu. Ves čas smo vodili in imeli tekmo pod kontrolo. Tako smo polčas končali z visoko razliko 9 zadetkov.

Dogovor med polčasom je bil, da začnemo kot da je rezultat 0:0. Želeli smo ohranjati ali povečati razliko, da bi nato lahko v igro poslali mladince. Žal smo drugi polčas začeli zelo slabo, kot da bi na igrišče prišla druga ekipa. Naredili smo kar nekaj napak in Sevnico sami vrnili v igro. Borbenost je bila klub vsemu prisotna, a utrujenost je naredila svoje. Sevnica se je približala celo samo na gol razlike. Nato je v vrata stopil Brana ter ubranil nekaj strelov, za nekaj minut je zobe stisnil tudi Sušin. Tako smo tekmo kljub vsemu mirno pripeljali do konca in zasluženo zmagali. Sedaj upamo, da bomo lahko bolj normalno trenirali, da se sanirajo poškodbe, ki nam zelo otežujejo dobro delo.

floki

RK Trimo Trebnje