Novice

FOTO: Padla tudi žilava Krka

Sobota, 25.10.2014; Rokometaši Trima smo uspeli premagati tudi sosede iz Novega mesta. Po veliki borbi smo na koncu zasluženo zmagali za 5 zadetkov.

RK Trimo Trebnje : MRK Krka   27 : 22 (13:10)

RK Trimo Trebnje: Jelovčan (1 obr), Zaplotnik, Femec, Radelj 2, Skol 6(3), Sušin 4, Željko, Baznik, Potočnik 3, Udovič 2(2), Sašek 3, Ferkulj, Grandovec 4, Florjančič 3, Brana (10 obr), Urbič.

MRK Krka: Jurečič 2, Lavrič 3, Didovič 3, Okleščen, Rojc, Štangelj, Irman, Jakše, Rašo, Smolnik 8(5), Furdi, Cvikl 1, Božič, Potić 5, Adamčič, Klobčar.

Rokometaši Trima so tekmo začeli slabše in dovolili gostom, da povedejo (1:4, 2:5). Trimo je lovil priključek in uspel z delnim izidom 7:1 obrniti rezultat (9:6). Igralo se je v valovih, bilo je tudi nekaj napak, obe ekipi pa sta igrali borbeno z dobro obrambo. Do polčasa smo uspeli zadržati razliko treh zadetkov in obetalo se je zanimivo nadaljevanje.

Drugi polčas smo začeki z napadom, ki ga nismo realizirali. Krka se je približala. Imeli smo igralca več, a nam to ni pomagalo. Nasprotno, dobili smo dva zadetka in dosegli nobenega. Krka je obrnila rezultat in povedla 13:14. Nato smo zopet igrali bolje in odgovorili z delnim rezultatom 4:0. Zopet se je igralo v valovih, zdaj ena zdaj druga ekipa. Krka se je uspela še enkrat približati in izenačila na 18. Odgovorili smo s tremi zadetki in nato vodstva nismo več izpuščali iz rok. Odlično je na golu branil Brana, ki se je ustavil pri 10 obrambah (v 38 minutah). Končnica ni bila čisto mirna, smo pa v 56. minuti povedli za 5 zadetov in tekma je bila praktično odločena. Zmaga je bila težko prigarana, a zaslužena.

Sedaj nas čaka eno tedenska pavza, nato pa v pokalu gostujemo v Dobovi, kjer se bo igalo 1/8 finala pokala Slovenije.

RK Trimo Trebnje