Novice

VIDEO: OŠ Trebnje na področnem prvenstvu osvojila 1. mesto

ostrebnjepodrocno2013V četrtek, 12. 12.  2013 se je v športni dvorani OŠ Trebnje odvijalo področno prvenstvo v rokometu za osnovne šole. Fantje so tekmovali v kategoriji letnika 1999 in mlajši. OŠ Trebnje je na turnirju brez težav osvojila 1. mesto in se uvrstila v četrtfinale, torej med 32 najboljših osnovnih šol v Sloveniji. 

Na področno prvenstvo se je uvrstilo 5 ekip: OŠ Trebnje, OŠ Mirana Jarca Črnomelj, OŠ Šmarjeta, OŠ Šmihel in OŠ Grm. OŠ Trebnje je odigrala 3 tekme in vse gladko zmagala. Prvo tekmo so Trebanjci igrali proti OŠ Grm in zmagali z rezultatom 15:7 ter se zanesljivo uvrstili v polfinale. V polfinalu so se pomerili proti ekipi OŠ Mirana Jarca Črnomelj in zmagali z rezultatom 21:7 ter se uvrstili v finale. V finalu se je OŠ Trebnje pomerila proti OŠ Šmihel in zanesljivo zmagala z rezultatom 21:7.  Tekme so se igrale po pravilih RZS, igralni čas ene tekme je bil 2×10 minut. Za OŠ Trebnje je nastopilo 14 fantov in prav vsi so člani Rokometnega kluba Trimo Trebnje.

Učenci, ki so nastopali za OŠ Trebnje: Marko Kotar, Miha Kotar, Kristjan Horžen, Žiga Medved, Andraž Brezovar, David Hriberšek, Nejc Jaklič, Luka Falkner, Amadej Jerlah, Urh Pangerc, Jan Redek, Janez Murn, Tevž Gabrijel in Tim Pangrc.

[do action=”youtube-video” povezava=”7MiWe8RPO7g”/]

D. L.