Novice

Odigrali drugo trening tekmo

Sreda, 15.8.2018; Rokometaši Trima smo odigrali drugo trening tekmo in v Krškem odigrali neodločeno.

RK Krško : RK Trimo Trebnje 24 : 24 (15:13)

RK Krško: Blaževič, Škalički, Sobotič, Dular, Vovk 1, Kastelic 2, Mlakar 3, Ban 3, Novak 2, Glaser 2, Škafar 2, Glogovšek 1, Rantah 5, Glavan 2, Romih 1, Kodrič.

RK Trimo Trebnje: Udovič, Dobovičnik 3, Seferović 5, Bojanić 2, Grandovec 1, Majzelj, Redek 1, Kotar Miha 1, Kotar Marko 3, Kotar Matic 1, Cirar 4, Sašek 1, Cvetko 2, Brana, Urbič, Hasić.

Tekma se je igrala v valovih. V začetku so povedli domačini, nato se je Trimo odlepil za tri zadetke. Domačini so vrnili udarec in ujeli Trimo ter tudi povedli za gol. Nato je Trimo zopet povedel za dva zadetka, do polčasa pa so domačini ponovno obrnili rezultat. Igralo se je v različnih postavah in se veliko menjalo. Rezultat ni bil v ospredju.

Tudi drugi polčas podobna slika. Kot je v navadi pri trening tekmah je trener Trima Teraš uigraval različne postave, veliko menjal. Priložnost so dobili tudi vsi trije vratarji. Z delnim izidom 6:1 v korist Trima smo povedli z 19:16 in vodstvo držali skozi celoten drugi polčas. Prednost je znašala dva do tri zadetke. Preverjale so se razne različice v napadu z različnimi postavami. Prav na koncu srečanja pa so domačini rezultat uspeli izenačiti, tekma pa se je končala brez nepotrebnih poškodb.

  Foto: RK Krško

Tekst: RK Trimo Trebnje