Novice

Novi trener vratarjev odslej Mustafa Torlo

Torek, 28,8,2018;

RK Trimo Trebnje se je na začetku letošnje sezone okrepil tudi v strokovnem kadru. Nad stanjem vratar bo odslej skrbel stari znanec – Mustafa Torlo, ki je v preteklosti že branil barve trebanjskega prvoligaša.

Mustafa Torlo bo odslej skrbel tako za članske vratarje (Hasić, Brana, Urbič), kot tudi za mlajše vratarje. Nekdanji slovenski rokometni reprezentant se v klub vrača po dolgih 14 letih. Bil je del zlate generacije, ki je v sezoni 2002/2003 igrala celo v EHF pokalu.

49-letnik ima že kar nekaj izkušenj s trenerskim delom. V sezoni 2012/2013 je vodil ekipo Ribnice, kasneje pa še žensko ekipo avstrijskega Ferlacha in še opravljal vlogo  trenerja vratarjev v moški ekipi.

V preteklosti je poleg Trima Trebnje igral tudi za Gold Club Kozino, Ribnico in Celje. Dres slovenske rokometne reprezentance 27-krat.

»Mustafa bo v našem klubu delal z vratarji. Sodeloval bo tako v članski ekipi, kakor tudi pri delu z vratarji mlajših selekcij. V klubu smo zelo zadovoljni, saj smo z njegovim prihodom pokrili tudi strokovno delo na področju vratarjev. Mustafa je bil odličen vratar in verjamemo, da bodo naši vratarji v sodelovanju z njim veliko pridobili in se še bolj razvili,« pa o Mustafi Torlu meni članski trener naše ekipe, Benjamin Teraš.

Dominik Pekeč