Novice

Novi trener članske ekipe za preostanek letošnje sezone

Upravni odbor RK Trimo Trebnje je na drugi letošnji seji sprejel odločitev, da se za preostanek sezone 2017/18 na mesto članskega trenerja imenuje Romana Zarabca, njegov pomočnik pa bo Benjamin Teraš. Marko Tomič ostaja del strokovnega tima kot fizioterapevt in kondicijski trener. Roman in Benjamin sta do sedaj opravljala delo trenerjev mladinske in kadetske ekipe.
Kot pravi Roman, je nova funkcija velika motivacija in prava priložnost za dokazovanje, seveda ob pomoči navijačev, igralcev in podpori vodstva kluba, s katerim je postavil jasen cilj za to sezono. To je osvojitev 7. mesta in gradnja ekipe za prihodnjo sezono.
Dosedanji trener članske ekipe Roman Šavrič bo do konca sezone prevzel mesto trenerja mladincev, njegov dosedanji pomočnik Marko Mežnaršič pa bo sodeloval s kadetsko ekipo.

Prihodnjo sezono prihaja znan obraz

Jasno pa je tudi, kdo bo člansko ekipo vodil v sezoni 2018/19. To je Celjan Mišo Toplak, ki je v Trebnjem deloval že pred 20-imi leti. Od takrat je bil trener tako v moških in ženskih klubih v Sloveniji, izkušnje pa je nabiral tudi v tujini. Zelo je vesel prihoda v okolje, kjer je, kot pravi, preživel svoja najlepša trenerska leta, in komaj čaka nove izzive. Kljub nekajletnemu trenerskemu premoru mu motiva ne manjka.
Verjamemo, da lahko s podporo okolja in vodstva kluba v letošnji in prihodnji sezoni pridejo tudi dobri rezultati. Zato vsem trenerjem na novih funkcijah želimo veliko motivacije in uspeha!

Športni pozdrav, RK Trimo Trebnje