Novice

Na tekmo s Koprom tudi BREZPLAČNO!

V petek se bosta na drugi tekmi 10. kola Lige NLB v Trebnjem udarila domači Trimo in Koper. Slednji je bil v lanski sezoni eden izmed glavnih trebanjskih v boju za Ligo NLB za prvaka, zato izbrance trenerja Ivana Vajdla v domači dvorani čaka nova težka naloga.

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Trebanjci so v Velenju tesno izgubili, a z igro v drugem delu nekako popravili vtis. Kljub temu, da jim je protu Gorenju uspelo zabeležiti drugi letošnji poraz, se ekipa še vedno nahaja na tretjem mestu prvenstvene lestvice z osvojenimi 13 točkami.

V petek je na sporedu nova domača preizkušnja, saj v trebanjski športni dvorani ob 19.00 gostuje Koper. Moštvo, ki ga vodi nekdanji rokometaš Uroš Rapotec, se po odigranih devetih tekmah trenutno nahaja na šestem mestu in ima na svojem računu 7 točk.

»V petek nas proti ekipi RD Koper čaka še ena v nizu zahtevnih tekem. Kljub temu, da ima nekaj igralcev manjše težave s poškodbami, lahko zagotovim borbenost in željo po novih dveh točkah. Povabil bi vse navijače, da še enkrat več pokažete, da ste najboljša publika v ligi in napolnite trebanjsko dvorano do zadnjega kotička!« je pred tekmo dejal kapetan ekipe Uroš Udovič.

Srečanje med Trimom in Koprom se v Trebnjem prične ob 19.00. Tekmo pa si lahko ogledaš tudi BREZPLAČNO (več TUKAJ).

Liga NLB, 10. krog:
Petek, 15. novembra, ob 19.00:
RK Trimo Trebnje – RD Koper

SPONZOR TEKME: