Novice

Na sporedu zahtevno gostovanje v Velenju

Rokometaše iz Trebnjega po zanesljivi zmagi nad Mariborom čaka nova pomembna tekma, in sicer gostovanje v Velenju. Slednje bo zaradi televizijskega prenosa na TV Slovenija 2, na sporedu že v četrtek ob 17.30.

Trebanjci so to nedeljo pred domačim občinstvom prikazali dobro predstavo in na krilih izjemne navijaške atmosfere ugnali Mariborčane. S šesto letošnjo zmago so utrdili tretje mesto na prvenstveni lestvici.

Tokrat se četa Ivana Vajdla odpravlja na zahtevno gostovanje v Velenje, ki je za Trebanjce po končnem razpletu zadnjega medsebojnega obračuna zelo srečen kraj. Prav tukaj so trebanjski levi v lanski sezoni izrtžili remi z golom Gala Cirarja, ki je matičnemu klubu odščipnil točko s črte sedmih metrov po izteku igralnega časa.

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Velenjčani so letošnjo sezono odprli nekoliko slabše, a položaj na lestvici prav nič ne pomeni pred četrtkovim obračunom. Vloga favorita kljub vsemu pripada ekipi, ki jo drugo sezono zapored s klopi vodi Zoran Jovičić.

»Občutki po zmagi nad Mariborom so odlični, a časa za evforijo ni. Na sporedu je izjemno težko gostovanje v Velenju, ki je sezono začelo nekoliko slabše, vendar položaj na lestvici pred tekmo nič ne pomeni. Imamo nekoliko manj časa na pripravo tekmeca, a storili bomo vse, kar je v naši moči. V Velenje potujemo po točke, saj nimamo ničesar izgubiti in ne dvomim v kvaliteto naše ekipe,« pred tekmo pravi bosanski rokometaš Dean Šešić.

Srečanje med velenjsko in trebanjsko zasedbo se v četrtek, v velenjski Rdeči dvorani prične ob 17.30, s prenosom na TV Slovenija 2.

Liga NLB, 9. krog:
Četrtek, 7. novembra, ob 17.30 (Rdeča dvorana, Velenje):
RK Gorenje Velenje – RK Trimo Trebnje – prenos na TV Slovenija 2