Novice

VIDEO: Na krilih Urbiča do nove zmage

Nedelja, 9.4.2017; Rokometaši Trima smo uspeli premagati motivirani Slovenj Gradec, ki še lovi upanje na obstanek. Izvrstno nalogo je opravil Urbič, ki je ubranil 17 žog.

RK Trimo Trebnje : RK Slovenj Gradec  24 : 22 (13 : 11)

RK Trimo Trebnje: Cvetko 1, Djurdjevič 5, Florjančič 2, Grojzdek, Vencelj, Skol 1, Kotar Mat. 5, Kotar Mi., Kotar Mar., Sašek 2, Udovič 6(5), Horžen 2, Željko, Mlakar, Grandovec T., Urbič (17 obr).

RK Slovenj Gradec: Bojić, Cvetko 6(2), Tomič, Bulovič, Hartman, Beđeti, Gorenjak 3, Voršič, Šol 10, Krevs, Poklič 2, Podstenšek, Humek, Yankovskyy, Drobež 1, Celminš.

Po slabi tekmi v Ormožu (zaradi težav z prevozom smo prišli tik pred tekmo) smo bili odločeni prikazati boljšo tekmo. Ekipa iz slovenj Gradca se krčevito bori za obstanek in prikazuje igre, ki so boljše od uvrstitve. Tekmo so odprli zelo dobro in povedli z 2:0. Na to smo odgovorili in vajeti prevzeli v svoje roke. Povedli smo 3:2, nato pa že 7:3. Odličen je bil Urbič, ki je branil nekaj čistih strelov. Malo nezbranosti v napadu je pomenilo, da so se borbeni gostje zopet približali (8:7, 20. min). Po minuti odmora smo se le zbrali in povedli za 55 (13:8). Zaključek polčasa pa odigrali malo slabše in prednost na polčasu je znašala 2 zadetka.

Drugi polčas smo odprli slabše in gostje so najprej izenačili, nato pa celo povedli (13:14). Za tem se je igralo gol za gol, nismo se uspeli ponovno odlepiti. Obramba je bila boljši del ekipe, Urbič je nadaljeval z dobrimi obrambami. V 5. minuti so gostje zopet povedli (16:17). Nato pa smo zaradi daljše klopi le uspeli narediti zaporedni niz štirih zadetkov in povedli smo za 3, malo kasneje pa tudi za 4(22:18, 51. min). V 53. minuti smo še vodili za 4, nato pa so gostje še zadnjič poizkusili in se približali celo samo na gol razlike slabe tri minute do konca. Nato smo uspeli zadeti iz najstrožje kazni (Udovič), Urbič pa je do konca tekme dobesedno zaklenil gol. Zmaga je ostala doma, gostje pa so se prikazali v dobri luči.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”260″ exclusions=”7349″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”150″ thumbnail_height=”112″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”28″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]RK Trimo Trebnje