Novice

Na gostovanje v Dobovo

🤾‍♀️🤾‍♀️V pričakovanju gostovanja v Dobovi🤾‍♀️🤾‍♀️🤾‍♀️
 
Rokometaši Trima se jutri, 9.12. odpravljajo na gostovanje k ekipi MRD Dobova, ki s 3 točkami manj od Trima zaseda 8. mesto prvenstvene lestvice. Gostovanja v Dobovi so vedno težka, med drugim se je tam letos opekla Krka. Začetek tekme je ob 19.00., vabljeni vsi navijači Trima!
 
Miloš Djurdjevič: “Gremo na težko gostovanje ,kjer pričakujemo napeto in borbeno tekmo. Naredili bomo vse, da se oddolžimo za poraz, ki so nam ga zadali v Trebnjem. Prav tako potrebujemo zmago, da nam tekmeci iz zgornje polovice ne pobegnejo na neulovljivo prednost.”
 
Žiga Urbič: “Po slabem začetku in slabši uvrstitvi na lestvici, smo se po zadnjih nekaj tekmah in zmagah povzpeli in približali tekmecem za 4-to mesto. Glede na to da krvavo potrebujemo nove točke, v Dobovo odhajamo zelo motivirani z željo, da naredimo tisto, kar v Trebnjem nismo. V tekmo lahko stopimo sproščeno in borbenih misli, saj mislim da treniramo dobro. Imamo nekaj težav s poškodbami, ampak verjamem, da bo tisti ki bo stopil na igrišče, dal vse od sebe.
Na tekmo v Dobovo vabim vse trebanjske navijače, saj vam obljubljamo dobro igro in borbo do zadnje sekunde. Še posebej se bomo borili za našega Urh Brana, ki nam žal ne bo mogel pomagati.”