Novice

Mladinci sezono začeli s porazom

Naša mladinska ekipa, ki jo bo letos vodil Roman Šavrič, je na uvodni tekmi državnega prvenstva izgubila z rezultatom 17:24.

Prvi zadetek na tekmi je za našo ekipo v 4. minuti dosegel Lovro Višček. Kljub temu smo srečanje odprli zelo slabo, saj so gostje v 17. minuti povedli z rezultatom 2:7. Prednost so še v nadaljevanju ohranjali, tako da se je polčas končal z izidom 6:11.

V drugem polčasu je bila igra zelo podobna. V uvodnih minutah sta moštvi sicer igrali »gol za gol« Tudi v drugem delu igre nam ni uspelo, da bi se približali Novomeščanom, ki so s solidno predstavo ohranjali vodstvo. V zadnjih sekundah tekme je zaradi lažje poškodbe gležnja, z igrišča odšepal Miha Kotar. Končni izid srečanja pa je za 17:24 postavil Timotej Majzelj.

V trebanjski zasedbi se je s štirimi goli izkazal Jan Horžen, enega manj sta dosegla tudi Lan Grbič ter Lovro Višček.

Izjave po tekmi:

Roman Šavrič, trener RK Trima Trebnje:

Žan Zakošek, vratar RK Trima Trebnje:

RK Trimo Trebnje – MRK Krka Novo mesto 17:24 (6:11)

RK Trimo Trebnje: Majzelj 2, Redek 1, Gabrijel, Grbič 3, Višček 3, Kukenberger, Čulk, Horžen 4, Kotar Miha 2, Pangrc Tim, Kmet 1, Pangrc Matevž, Mlakar 1, Zakošek; Trener: Roman Šavrič.

MRK Krka Novo mesto: Rauh, Kukman 5, Avsec, Majstorovič 4, Novak, Jakše 1, Bačar, Matko 4, Vili 1, Pavlin, Jaklič, Klemenčič 1, Batagelj 1, Srebrnjak, Windischer 4, Menger 3; Trener: Samo Jug.