Novice

Mladinci: Dva poraza

mladinci, sezona 2015/16Trebnje 30.11.2015. Že sam uvod v tekmo ni obetal nič dobrega. Sevničani veliko bolj uigrani in z veliko borbenostjo in željo po uspehu so gospodarili  v celotnem poteku tekme. Bili so boljši v vseh elementih igre. Delovali smo neodločno z premalo želje po uspehu. Še takrat ko smo spreminjali taktične postavitve in se gostom približali nas je njihov ustavljal njihov vratar. Tudi v končnici, kjer se nam je ponudila možnost uspeha smo zatajili z tehničnimi napakami.

RK TRIMO:RK SEVNICA  31:33  (12:14)

Trebnje 6.12.2015. Po turbolentnem tednu in opravljenimi kar nekaj razgovori na temo pristopa in igranja za klubski dres, smo šli v tekmo kot ekipa, ki ima skupni cilj. Igrali smo proti ekipi, ki je fizično dosti močnejša in tudi njihovi nosilci igre že igrajo pomembno vlogo v članski ekipi. Pokazali smo veliko željo in borbenost skozi celotno tekmo. Žal naša mlada ekipa ni bila kos fizično močnejši ekipi. Predvsem v igri ena na ena jih nismo bili sposobni zaustavljati. Zopet pa se je pokazala neverjetno slaba realizacija v 7-metrovkah, zgrešili smo jih kar šest in še številne 100% priložnosti.

RK TRIMO: RK KOPER  24:28  (11:11)

Imamo mlado neizkušeno ekipo, ki tudi fizično še ni čisto dorastla tem nivoju igre, pestijo nas poškodbe glavnih nosilcev igre, tako da stalno kompenziramo z sestavo. Dobro je da imamo zelo perspektivne kadete, da na pomagajo igrati, največja rezerva pa je v treningu, saj jih ne opravljamo skupaj. Vendar smo optimisti po boljših časih. Zaenkrat obstanek ni ogrožen, fantje se kalijo in napredujejo in smo prepričani da je pred nami svetlejša prihodnost.

Naslednja oz. zadnja tekma v prvem delu je v nedeljo 13.12.2015 v Ptuju ob 17 uri.

 

RK Trimo