Novice

MDB so se udeležili turnirja na Reki

V soboto in nedeljo, 1. in 2. februarja 2014, smo se rokometaši RK TRIMO Trebnje letnika 2002 in mlajši udeležili mda-2Memorialnega turnirja »Karlović in Kauzlarić« na Reki na Hrvaškem. Turnirja se je poleg ekipe našega kluba, ki jo je vodil trener Alojz Radelj, udeležilo še 15 drugih ekip iz Slovenije in Hrvaške.

V soboto so tekme potekale v 4 predtekmovalnih skupinah. Naša ekipa je v predtekmovalni skupini D igrala z ekipami Karlovac, Pećine in Trsat. V treh tekmah smo remizirali z ekipo iz Karlovca (15:15) in premagali ekipi Pećine z rezultatom 18:9 in Trsat (16:14) ter osvojili 2. mesto.

V tekmah za končno uvrstitev, ki so potekale v nedeljo, pa smo bili manj uspešni. V četrtini finala smo igrali z ekipo Rudar Rude in izgubili za 3 gole (12:15), v tekmi za končno 7. mesto pa je bila ekipa Trsata, ki smo jo prejšnji dan že premagali, uspešnejša za 2 gola (11:13).

Na turnirju so 1. mesto osvojili igralci Poleta, 2. so bili rokometaši Krke, 3. mesto pa je osvojila ekipa Celja. Igralci RK TRIMO Trebnje smo osvojili končno 8. mesto. Nad rezultatom smo bili sprva razočarani, kmalu pa nas je prevzel občutek, da lahko drugo leto dosežek izboljšamo.

G. G.