Novice

Matic Kotar in Žiga Urbič v mladinski reprezentanci Slovenije!

Slovenska moška mladinska rokometna reprezentanca je odpotovala na Portugalsko, kjer jih čaka kvalifikacijski turnir za uvrstitev na evropsko prvenstvo.

znanih-17-slovenskih-mladincev-ki-se-bodo-borili-za-evropsko-prvenstvo

Podobno kot selektor članske reprezentance tudi selektor mladinske, Slavko Ivezič, ni mogel računati na vse igralce, ki so bili na pripravah. Odločil se je, da doma pusti krožnega napadalca  Žige Stoparja in desnega zunanjega Danija Zugana, ki je na priprave sicer prišel kot menjava za Gregorja Krečiča (manjkal zaradi študijskih obveznosti).

Fantje so v odličnih pogojih Term Zreče oddelali skoraj sedem dni treningov, včeraj (četrtek) pa so se že podali na pot proti Portuglaski, Tam se bodo, za uvrstitev na EP, pomerili proti reprezentancam Romunije, Estonije ter Portugalske.

V boj za evropsko prvenstvo se bosta z reprezentanco podala tudi Trimovca Matic Kotar in Žiga Urbič.

Srečno!

Seznam 17ih igralcev mladinske reprezentance:
Rok Cvetko (Drava Ptuj), Matic Grošelj (Celje Pivovarna Laško), Blaž Janc (Celje Pivovarna Laško), Urh Kastelic (Maribor Branik), Aleks Kavčič (Urbanscape Loka), Matic Kotar (Trimo Trebnje), Tilen Leben (Sevnica), Gal Marguč (Celje Pivovarna Laško), Jaka Malus (Slovenj Gradec 2011), Jaka Moljk (Koper 2013), Nejc Planinc (Slovan), Leon Rašo (Krka), Tilen Sokolič (Koper 2013), Darko Stojnič (Slovan), Žiga Urbič (Trimo Trebnje), Andraž Velkavrh (Istrabenz plini Izola), Aleks Vlah (Koper 2013)

RK Trimo Trebnje