Novice

VIDEO IN FOTO: Lep in čustven zaključek sezone končali z zmago

Četrtek, 22.5.2014; Rokometaši Trima so z zmago zaključili sezono. Hrati pa se na zelo lep in dostojen način poslovili od odhajajočih ter pokazali, koliko potenciala nosijo mlajše selekcije.

RK Trimo Trebnje : RK Sevnica   29 : 19 (15:10)

RK Trimo Trebnje: KORELEC 1(1), Femec, Radelj 4, RATAJEC 4(2), Čeh, FERLIN (11 obr), Skol 3(1), Sušin 1, Baznik 1, Rojc 4, Urbič (3 obr), Grandovec M., Grandovec T. 2, Florjančič 9, Brana (2 obr).

RK Sevnica: Bratanovič, Flajs 3, Gorenjak, Brečko 3, Krnc, Djurdjević 1, Ošlovnik, Božič, Brzin, Gruškovnik 4, Brilej 2, Bezgovšek 2, Pernovšek, Gjerek 3, Novšak, Mrgole 1.

Za nami je čudovita sezona, kar se je pokazalo tudi na zadnji tekmi, prepljavljena z polno čustvi. Na začetku tekme so imele glavno besedo mažurete z prelepo točko. Za tem so se predstavile mlajše selekcije kluba: mladinci s 4. mestom, kadeti in st. dečki A so bili državni prvaki, st. dečki B bodo igrali za 5. do 8. mesto, OŠ Trebnje pa je tudi državni prvak med šolami. Nato je sledilo slavnostno slovo od treh igralcev: Anže Korelec končuje kariero, Anže Ratajec odhaja na Madžarsko, Klemen Ferlin pa odhaja… izvedeli boste v ponedeljek. HVALA VAM FANTJE. Za konec pa sta se predstavili še dve nadebudni mladenki, Trebanjki, ki igrata za ŽRK Krka, ki sta postali državni prvakinji – Ana Jarc in Kaja Mandelj. Čestitke tudi v imenu RK Trimo Trebnje.

Za tem se je pričela tekma, ki ni odločala o ničemer. Kljub vsemu so domači fante še enkrat več prikazali borbeno in zavzeto igro in zaslueno zmagali. Igrali so prav vsi fantje, vsi so upravičili zaupanje. Po tekmi pa je sledil lep zaključek. Fantje, ki odhajajo so se znašli v zraku, prav tako strokovni štab kluba. Nato smo še kar nekaj časa preživeli v telovadnici, z jedačo, pijačo in spomini obujali sezono. Sledi kratka pavza, nato pa nadaljujemo s treningi do sredine junija, ko odhajamo na dopust. Po dopusto pa z polnimi močmi v nove zmage!

Hvala tudi vsem navijačem, staršem, mažuretam in pokroviteljem, ki ste nam stali ob strani. Brez vas nam ne bi uspelo!

[do action=”youtube-video” povezava=”AnPWuNbmMVU”/]