Novice

Krka boljši nasprotnik

Četrtek, 10.11.2016; Rokometaši Trima smo gostovali v Novem mestu in po hudem boju v končnici tekmo izgubili.

MRK Krka : RK Trimo Trebnje  27 :23 (12:12)

MRK Krka: Nunčič, Rašo 1, Jurečič 6(2), Lavrič 5, Didovič 2, Okleščen 5, Pršina, Tomić, Irman 2, Jakše 4, rašo, Bezgovšek, Orlič 1, Adamčič, Klobčar.

RK Trimo Trebnje: Cvetko, Djurdjevič 4, Florjančič 2, Grojzdek, Murčehajič , Udovič 4, Vencelj, Skol 2(1), Kotar, Sikošek Pelko, Sašek , Grandovec M., Mlakar, Grandovec T. 3, Brana(6 obr), Urbič ( obr).

Tekmo smo začeli zelo borbeno z veliko želje. Narekovali smo ritem tekme in vodili za zadetek ali dva. Obramba je delovala zelo čvrsto, tako da smo v 12. minuti povedli za 3 (3:6). Imeli smo protinapad za +4, a ga nismo izkoristili, Krka pa se je uspela približati. Po vodstvu v 18. minuti z 6:8 smo naredili nekaj napak v napadu, ko nismo uspeli zadeti iz izdelanih situacij in Krka je obrnila rezultat. Tako so malo pred polčasom povedli celo za dva zadetka, a smo se do polčasa le zbrali in uspeli izenačiti.

Drugi polčas smo uspeli prvi zadeti in zopet povesti. Nato je imela pobudo Krka in ves čas vodila za gol ali dva. Bližje nismo mogli, čeprav smo bili še vedno zelo borbeni. V 41, minuti so domačini povedli za 3 in vzeli smo minuto odmora. Ta je pomagala in uspeli smo se približati le na gol zaostanka. Priložnost za izenačenje nikakor nismo uspeli izkoristiti. Tekma je bila še vedno odprta, a v 51. minuti so domačini zopet povedli za 3. Ponovno smo se vrnili v igro in v 54, minuti prišli na gol zaostanka. Nato pa nekaj napak in izključitev dveh igralcev in Krka je tekmo mirno pripeljala do konca. Prikazali smo dobro dober odnos, za kaj več pa bo potrebno doseči gole iz čistih situacij, ki jih zopet ni bilo tako malo.

Že to soboto nas čaka domača tekma, ko v goste prihaja ekipa Drave iz Ptuja. Tekma bo odigrana v soboto, 12.11. ob 19:00. Navijači vabljeni!

RK Trimo Trebnje