Novice

Končno zmaga ML

Mladinska ekipa RK Trimo Trebnje je 16. krogu 1. mladinske lige, po treh zaporednih porazih, doma premagala ekipo RK Cimos Koper.

Tekma se je začela zelo izenačeno, zadetki pa so na obeh straneh “padali” kot po tekočem traku. Cimosu se je v sredini prvega polčasa sicer uspelo “odlepiti” za 4 zadetke, vendar so Trebanjci izenačili in 1. polčas se je končal neodločeno 20:20. Drugi polčas je bil veliko bolj “obrambni”, ekipi pa sta bili večji del povsem izenačeni. Trebanjci so v zadnji minuti tekme povedli za zadetek, zadnji napad pa je vseeno pripadal gostom. Vratar Brana je uspel strel obraniti in zmaga je zasluženo ostala doma.  Pohvaliti velja prav vse igralce, ki so si z borbeno in srčno igro priborili pomembni dve točki. Po nešteto tekmah, ki so jih Trebanjci izgubili za zadetek ali dva,  je bila športna sreča in znanje tokrat končno na njihovi strani.

RK TRIMO TREBNJE : RK CIMOS KOPER 33:32 (20:20)

RK Trimo Trebnje: Butkovec E. 2; Femec M. 3; Skol R. 9; Zoran A. 12; Čeh M.; Rokavec R. 4; Križman S. 1; Kotar M. 1; Križman U. 1; Baznik F. 1; Jerlah A.,  Brana U.; Brzin A.