Novice

Klemen Ferlin vpoklican v reprezentanco, Blaž Radelj novi vodja moštva

Sreda, 29.5.2013; RK Trimo Trebnje je dobil še eno priznanje, namreč, naš vratar Klamen Ferlin je poklican v državno reprezentanco.

Reprezentanca Slovenije se bo 1.6. 2013 zbrala na pripravah za zaključni del kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu. Med kandidati je tudi naš vratar Klemen Ferlin.Selektor Boris Denič ga je poklical zaradi težav, ki jih imata s svojima kluboma Gorazd Škof in Primož Prošt, že prej pa je v Katar odšel Matevž Skok. Tako je svojo priložnostdobil Klemen, kar nas zelo veseli. Vsi upamo, da ta vpoklic ni zadnji in da bo še imel priložnost obleči dres z državnim grbom. Poleg Klemna je v reprezentanci še en Trebanjec, Sebastian Skube, ki brani barve Celja Piv. Laško. V rezervi pa se je našel Jure Sušin, ki je postal novopečeni očka.

Klemen Ferlin

Novost v klubu pa je tudi ta, da bo nov vodja moštva Blaž Radelj. Blaž je lani sklenil svojo igralsko kariero in se po letu premora vrača v klub. S svojim odnosom bo dodana vrednost kluba in veselimo se skupnega dela z njim.

Blaž Radelj

Članska ekipa pa se je že dobila v novi sestavi in vsak dan trenira. Več časa se posveča regeneraciji in delu v fitnesu. Treningi bodo potekali do 14.6., ko bo v Trebnjem tekma z reprezentanco Alžirije.

RK Trimo Trebnje