Novice

Klemen Ferlin najboljši vratar lige

  Sobota, 24.5.2014; Po izboru Rokometne zveze Slovenije in združenja klubov 1. NLB Leasing lige je Klemen Ferlin postal najboljši vratar lige. Najboljši igralec pa je postal še en Trebanjec, Staš Skube.

Po končani sezoni je tudi čas, da se podelijo priznanja najboljšim posameznikom. Tako lahko s ponosom povemo, da je bil po izbiri Rokometne zveze Slovenije, trenerjev prvoligaških klubov in pa prek glasovanja vseh navijačev Klemen Ferlin izbran za najboljšega vratarja lige. Najboljši igralec je po istih kriterijih postal še donedavni član Trima, sedaj pa Gorenja, Staš Skube. Najboljši strelec prvenstva je Bojan Čudič (Jeruzalem Ormož). To je za trebanjsko rokometno šolo novo veliko priznanje.

Trebanjci pa smo bili zastopani še v kategoriji najboljši levi zunanji igralec, kjer je Anže Ratajec osvojil drugo mesto. V kategoriji najboljših srednjih zunanjih igralcev so bili Trebanjci kar na prvih treh mestih, za Stašom sta se uvrstila Sebastian Skube in Miha Zarabec. Jernej Papež je bil v kategoriji najboljših desnih zunanjih igralcev uvrščen na 4. mesto. Trener Trima, Roman Šavrič, pa je v premierni trenerski sezoni osvojil 5. mesto med najboljšimi slovenskimi prvoligaškimi trenerji.

Čestitke vsem omenjenim. Upamo, da pa v RK Trimo Trebnje rastejo novi Skubetje, Zarabci, Ferlini,…

Trebnje - Sevnica (14 of 64) (Medium)

                                                                                Najboljši vratar: Klemen Ferlin (foto: Samo Kobal)

635365158274840267_stas_skube_gorenje

                                                                                         NAjboljši igralec lige: Staš Skube (foto: Siol)

RK Trimo Trebnje