Novice

Izvenserijska generacija letnika 1999, ki podira vse rekorde

SDAEkipa starejših dečkov A, ki jo sestavljajo igralci letnika 1999 in mlajši letos zopet beležijo fantastične rezultate, saj so po  v  polfinalu odigrali že devet tekem in prav na vseh zmagali  ter  tako zasedajo 1 mesto v svoji skupini. Tako, da lahko v letošnji sezoni upravičeno pričakujemo uvrstitev na finalni turnir štirih najboljših ekip v Sloveniji, kar bi bilo že četrto leto zapored. Trikrat so že bili državni prvaki, kako pa bo v letošnji sezoni pa bomo še videli.

Za RK Trimo Trebnje ta ekipa nastopa že skoraj štiri leta, vse od šestega razreda naprej, ko se rokomet začne igrati na klubskem nivoju. V tem času so skupaj dosegli 80 zmag, 3 remije in 2 poraza, kar je naravnost osupljiv podatek. Še kot zanimivost naj omenimo, da v obdobju od 25. 1. 2010 do 17. 11. 2013 niso bili premagani niti enkrat, torej skoraj tri leta so bili nepremagljivi v slovenskem prostoru

V klubu si želimo, da bodo  take in podobne generacije še prihajale in da v bližnji prihodnosti katerega od teh fantov vidimo v članski ekipi, kar pa je tudi poslanstvo nas trenerjev: vzgajati igralce za člansko ekipo in kasneje odhod v močnejše klube.

D. L.