Novice

INTERVJU: Miloš Djurdjevič

Petek, 28.8.2015

2013-milos_djurdjevic_211289418Miloš Djurdjevič je letošnja nova okrepitev članske ekipe RK Trimo Trebnje. Igra na položajo levega zunanjega, okrepil pa bo tudi obrambne vrste na položaju centralnega branilca. Milošu smo pred začetkom nove sezone zastavili nekaj vprašanj.

Povej nam nekaj o sebi!
Star sem 26 let in prihajam iz vasi Lukovec, ki se nahaja blizu Sevnice. V prostem času se  rad podim za različnimi žogami in se družim s prijatelji. Moji začetki rokometa segajo v 4. razred osnovne šole Boštanj, kjer me je za rokomet navdušil  učitelj športne vzgoje. Na začetku sem obiskoval krožek mini rokometa, nato sem začel trenirati rokomet v klubu v Sevnici, kjer sem pridno treniral in tekmoval približno 15 let.
Kako si se privadil na novo okolje in kako so te sprejeli novi soigralci?
Na novo okolje se skušam čimbolje privaditi in mi s pomočjo soigralcev in strokovnega kadra to dobro uspeva. Na sistem igre in treninge sem se že skoraj privadil. Moram pa pohvaliti soigralce in strokovni štab, ki so me toplo sprejeli, saj mi brez težav pomagajo in spodbujajo, da se vklopim v sistem igre.
 
Kako vidiš dosedanji potek priprav na novo sezono?miloš
Dosedanji potek priprav na novo sezono je bil kar naporen, saj smo pridno nabirali kondicijo in moč ter tudi uigravali ekipo. Imeli smo tudi nekaj pripravljalnih tekem, kjer skušamo uloviti formo za ligo, na začetku smo se še lovili, vendar postajamo čedalje boljši.
Tvoji pogledi na prihajajočo sezono!
Za  prihajajočo sezono bom poskušal še napredovati tako v napadu, kakor v obrambi in bom skušal odpraviti napake ter ekipi pomagati do novih zmag in do cilja kluba, tj. uvrstitev v končnico za prvaka. Za ta cilj bomo morali trdo garati tako na treningih in tekmah, saj je  konkurenca velika.
RK Trimo Trebnje