Novice

Intervju: Gregor Potočnik

Torek, 19.8.2014; Eden od novincev v letošnji ekipi Trima je tudi Gregor Potočnik. Odgovoril nam je na par vprašanj.

Kakšna je bila tvoja dosedanja športna (rokometna) pot (klubi, reprezentance,…)?

Že od malih nog sem igral rokomet v Celju, leta 2010 pa sem prestopil v člansko ekipo. Do posoje v Trimo Trebnje sem igral le za matični klub. Bil sem del kadetske in mladinske reprezentance, vsa leta razen zadnje, ko mi je sodelovanje preprečila poškodba.
Kako si zadovoljen z začetkom v novem klubu?

Trimo Trebnje je izpolnilo vsa moja pričakovanja in mislim da bomo tako z vodstvom, kot soigralci še naprej dobro sodelovali. Dobro in veliko se trenira in rezultati morajo priti slej kot prej.
Ali so treningi v Mokronogu težava, glede na to, da nimamo svoje dvorane?

Treningi v Mokronogu zame niso težava, saj kraj ni tako oddaljen, prav tako pa bo naša dvorana kmalu pripravljena. Pogoji so dobri, tako da večjih težav ni.
Si bil dobro sprejet v klubu, ste se z soigralci poznali že prej?

V klubu so me takoj dobro sprejeli. Počutim se domače in ni bilo težav s privajanjem na novo okolje. Z nekaterimi smo se poznali že prej (Sašek, Murčehajič), ker smo skupaj igrali v reprezentanci, druge pa sem spremljal kot moje tekmece, sedaj pa bomo soigralci.
Kakšni so tvoji cilji in želje?

Žeilim nadgraditi svojo igro, predvsem v napadu, kjer zadnje tri leta nisem dobil veliko priložnosti. S svojo igro v obrambi in napadi želim pripomoči, da dosežemo klubski cilj in zadovoljimo navijače.
Do kod lahko posežemo s Trimom?

Vizija kluba je uvrstiti se med prvih 6 v 1.NLB Leasing ligi, vendar mislim da lahko posežemo tudi kaj višje po lestvici. Rezultatskih pritiskov ni, se pa zavedamo svoje odgovornosti in poslanstva.
Sporočilo ljubiteljem rokometa.

Na igrišču bomo dali vse od sebe, vaša spodbuda nam pa nam bo vlivala še dodatne moči. Zato pozivam vse pristaše kluba, da nam s svojim navijanjem pomagajo pri čimveč zmagah.

RK Trimo Trebnje