Novice

FOTO:Pričeli z novo sezono

Petek, 1.8.2014; Rokometaši Trima smo v četrtek pričeli z novo sezono 2014/15. Na začetnem sestanku nas je pozdravil tudi predsednik kluba Toni Janc in novi član uprave, g. Bojan Gantar, član uprave Trimo d.d.

Prvi trening smo opravili zjutraj, drugega zvečer. Praktično ves avgust bomo trenirali v Mokronogu, ker nam v Trebnjem prenavljajo dvorano (energetska sanacija). Na prvem treningu so bili tudi vsi novinci, Gregor Potočnik, Rok Jelovčan in Klemen Sašek. Manjkali so kadetska reprezentanta Matic Kotar in Žiga Urbič (priključita se po koncu reprezentančne akcije), poškodovan Maj Grandovec (sanacija lepo napreduje, pridruži se naslednji teden), oboleli Filip Baznik in Matic Femec, ki bosta danes že prisotna.

Prvi treningi bodo namenjeni kondicijski pripravi, ki jo bomo v celoti izvajali v dvorani in fitnesu. Kmalu pridejo na vrsto tudi prve tekme, skupno jih bo 12. Že v ponedeljek, 4.8.2014 ob 18:30 se bomo v Mokronogu pomerili z ekipo AIX (Fra), nato pa v petek z ekipo Sevnice. Trenirali bomo dvakrat na dan, tudi v soboto, tako da bomo kar najbolje pripravljeni pričakali prvenstvo, ki se prične 6. septembra.

RK Trimo Trebnje