Novice

FOTO: Drugi del začeli z zmago, boljši od Sevnice

Nedelja, 2.2.2014; Rokometaši Trima smo drugi del prvenstva začeli z zmago. Razen na začetku tekme smo bili ves čas v prednosti in zasluženo zmagali. Liga za prvaka se tako že nasmiha.

RK Trimo Trebnje : RK Sevnica   25 : 18 (15:11)

RK Trimo Trebnje: Femec, Radelj 1, Murčehajič 1, Ratajec 4, Ferlin (13 obr), Skol 3(3), Sušin 4, Saje, Rojc 5, Kristan, Ferkulj 3, Grandovec M,. Grandovec T. 1, Florjančič 3, Brana.

RK Sevnica: Bratanovič, Flajs 2(1), Dražetič 6(1), Gorenjak, Brečko, Djurdjevič 3(1), Ošlovnik, Božič, Novšak, Grušovnik, Brilej 2, Bezgovšek 1, Fižuleto, Gjerek 4.

Tekmo smo začeli nekoliko v krču, to so gostje znali izkoristiti in povesti z 2:5. Nato je počasi igra le stekla, v 10. minuti smo izid izenačili, kmalu za tem pa povedli (9:8) in vodstva nismo več izpustili iz rok. Sevnica je igrala dobro in motivirano, tako da smo imeli z njimi v prvem polčasu veliko dela. V zaključku polčasa smo se le uspeli nekoliko odlepiti in na odmor oditi z razliko 4 zadetkov (15:11).

Drugi polčas smo odprli zelo dobro in naredili delni izid 4:1 in ušli na varno razliko 7 golov. Igrali smo precej bolj agresivno v obrambi in to je prineslo željen rezultat. Razlika se je skozi gibala med 6 in 7 zadetkov, nakar so gostje izkoristili domače izključitve in se v 53. minuti uspeli približati na – 3 (21:18). To nas ni zmedlo, zopet smo odigrali dovolj zbrano in gostom do konca tekme ni več uspelo zadeti. Razlika ja na koncu znašala +7, kar pomeni dvojni uspeh – zmago in boljše medsebojno razmerje. Z zmago smo se zelo približali cilju sezone, uvrstitvi med najboljših šest.

RK Trimo Trebnje