Novice

Dino Hamidović kandidira za najboljšega igralca BIH!

Trebanjski klub je na začetku letošnje sezone okrepil talentirani bosanski reprezentant Dino Hamidović, ki ima za seboj v domovini zares izjemno sezono. Izjemne predstave v lanski sezoni so prepoznali tudi pri bosanskemu mediju Oslobodjenje.ba in Hamidovića nominirali v zadnji krog glasovanja za najboljšega bosanskega rokometaša sezone 2018/2019.

Dvaindvajsetletni bosanski ostrostrelec je svojo rokometno pot začel leta 2007 v Gračanici, kjer je igral vse do meseca junija 2019. Že s petnajstimi leti je debitiral v članskem moštvu in kazal neverjeten potencial ter bil stalni član mlajših reprezentančnih selekcij Bosne in Hercegovine.

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Z Gračanico je v minuli sezoni naredil neverjeten uspeh ter po preboju iz druge v prvo ligo, nato pa s tretjim mestom priigral igranje v Challenge pokalu. Skozi celotno prvenstvo je na tridesetih tekmah vknjižil kar 260 zadetkov in bil prepričljivo najboljši strelec bosanskega prvenstva.

Dres bosanske izbrane vrste je oblekel štirikrat in na omenjenih štirih obračunih dosegel sedem zadetkov. Obenem utegne Dino ob morebitnem odličnem nadaljevanju v dresu trebanjskega kandidirati celo za nastop na evropskem prvenstvu, ki ga prihodnje leto januarja gostijo Avstrija, Švedska in Norveška.

Bosanski portal Oslobodjenje ga je celo uvrstil v izbor petih najboljših bosanskih rokometašev, ki se bodo borili za končno zmago. Spodaj je priložena povezava do glasovanja.

GLASOVANJE – KLIKNI TUKAJ