Novice

David Didovič druga okrepitev za naslednjo sezono

Vrste RK Trima Trebnjega bo v naslednji sezoni okrepil izkušeni krožni napadalec David Didovič, ki že od začetka rokometne kariere igra pri novomeški Krki. Izkušeni rokometaš bo tako še eden izmed rokometašev, kateri bodo v prihodnji sezoni lovili uvrstitev v Ligo NLB za prvaka.

Didovič je svoje prve rokometne korake naredil v Novem mestu. Za člansko ekipo je prvič nastopil v sezoni 2009/2010. S čedalje boljšimi predstavami v dresu novomeškega prvoligaša si je zagotovil tudi mesto v prvi postavi in celo naziv kapetana moštva. Letos je bil eden izmed ključnih členov ob osvojitvi superpokalnega naslova proti Celjanom.

Didovič v Trebnje prihaja iz novomeške Krke, od koder bo pot po tej sezoni v trebanjskega prvoligaša zanesla tudi izkušenega srbskega čuvaja mreže Aleksandra Tomića. Klub je z izkušenim krožnim napadalcem podpisal triletno pogodbo.

»Tako kot večini je bila tudi meni odločitev za odhod iz matičnega kluba zelo težka. Tukaj sem preživel veliko lepih trenutkov in dosežkov v karieri, a sem si želel spremembe. Vodstvo Trebnjega mi je predstavilo odlične ambicije in zagotovile odlične pogoje za nadaljevanje športne poti,« je ob podpisu dejal Didovič.

David, dobrodošel v trebanjskem klubu!

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje