Novice

Danes zadnje dejanje sezone, tekma z Alžirijo

Petek, 14.6.2013; Članska ekipa ima danes še zadnjič trening in sicer bodo odigrali trening tekmo z reprezentanco Alžirije. Tekma se bo pričela ob 19h v dvorani OŠ Trebnje.

Člani so od 1.6.2013 delali že pod novim trenerjem. To obdobje spoznavanja bodo zaklučili z tekmo, v goste prihaja reprezentanca Alžirije. Trimo ne bo čisto v popolni postavi, manjkali bodo vratar Klemen Ferlin (reprezentanca), Maj Grandovec in Ožbej Lukanc (poškodbi). Zaigrala pa bosta novinca v dresu Trima, to sta Jaka Ferkulj in Miloš Djurdjevič. Tekma bo služila za preverjanje sposobnosti igralcev, možnosti uporabe na različnih mestih ter predvsem za zgodnje uigravanje. Tekma ne bo imela rezultatskega imperativa, zahteva po resnosti in pozitivnem odnosu pa je kristalno jasna.

Po tekmi sledi še zaključek kluba z vsemi selekcijami v soboto. Kot zanimivost pa naj omenimo, da se bo veliko članov in navijačev RK Trimo Trebnje udeležila reprezentančne tekme v nedeljo v Stožicah, ko Slovenija igra z Belorusijo. Na tej pomembni tekmi za uvrstitev na evropsko prvenstvo bo za naše navijalo 218 Trebanjcev – toliko kart je bilo prodanih preko RK Trimo Trebnje.

RK Trimo Trebnje