Novice

Brez zmagovalca proti Slovenj Gradcu

Sobota, 5.12.2015; Rokometaši Trima nismo uspeli premagati Slovenj Gradec, na koncu pa je bil neodločen izid najbolj pravičen.

RK Trimo Trebnje : RK Slovenj Gradec  25 : 25 (12:10)

RK Trimo Trebnje: Djurdjevič 1, Florjančič 7(5), Vencelj, Skol, Kotar 8(3), Sušin 1, Željko, Potočnik 3, Udovič 1, Sašek 3, Pernovšek, Mlakar, Grandovec 1, Mikec, Brana, Urbič (8 obr).

RK Slovenj Gradec: Orter, Zbičajnik 1, Banfro, Suholežnik, Doberšek 3, Kašnik, Levc 2, Humek, Hartman 4, Voršič 3, Kobold 5, Poklič, Zaponšek, Podstenšek 1, Vižintin, Malus 6(1).

Tekmo smo v začetku tedna komaj čakali, a se nanjo (zopet) nismo mogli optimalno pripraviti. Zagodla nam je viroza, ki je pol ekipe vsaj za dan prikovala na posteljo, na dan tekme pa še Murčehajiča.

Tekmo smo odprli nervozno in zgrešili nekaj čistih strelov ter tako gostom dovolili, da so povedli (1:4, 2:5). Lovili smo se skoraj cel polčas, a počasi ujeli priključek. Napad je bil malo slabši, medtem ko je obramba delovala dobro.  Še nekaj napak v polprotinapadih nam je preprečil čisti priključek, a le tega smo dočakali v 27. minuti, ko smo izenačili, nato pa prvič povedli. Polčas smo uspeli končati z dvema goloma prednosti.

Tudi drugi polčas smo dobro nadaljevali in povečali vodstvo na +4. Gostje se niso predajali in se približevali. Vseeno smo kontrolirali tekmo in ohranjali prednost treh, štirih zadetkov. Nato smo na sredini drugega polčasa padli. Po rdečem kartonu Levca (44. minuta) so se gostje celo dvignili in približali (20:18). Še smo uspeli povesti za +3, nato pa padli v igri. Gostje so se približali in celo povedli. V 53. minuti so vodili za gol, v 56. minuti pa celo za dva. Na koncu smo uspeli preobrniti rezultat, a ne dokončno. Zadnji napad so imeli gostje (30 sek), a z igralcem manj niso uspeli ogroziti vrata Trima. Neodločen izid se zdi najbolj pravičen, kar pa si pred tekmo sigurno nismo želeli.

Po tekmi je trener Trima Roman Šavrič izjavil: “Prav neverjetno, kako ne uspemo in ne uspemo od delati kvaliteten teden z treningi. Ta teden nam je zagodla viroza, tako smo cel teden trenirali vsaj brez dveh igralcev, na dan tekme pa je obležal še Murčehajič. Tako se ne moremo do konca ponovno uigrati z Potočnikom (manjkal tri dni), ostale stvari pa improviziramo. Fantom lahko kljub temu čestitam za pristop, željo in borbenost, sam pa si želim le normalnega dela z celo ekipo.”

IMG_5290

RK Trimo Trebnje